سوپ سیب زمینی و تره فرنگی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,391 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده1,391 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سوپ سیب زمینی و تره فرنگی
یکی از سوپ های مناسب فصل زمستان، سوپ تره و سیب زمینی است که هم طعم فوق العاده ای دارد و هم بسیار مقوی است. سوپ تره و سیب زمینی با وجود سرشار بودن از مواد مغذی، کالری آنچنان بالایی ندارد. به دلیل شیوع سرما خوردگی و آنفولانزا در این فصل، خوردن انواع سوپ ها توصیه می شود. این سوپ علاوه بر کربوهیدرات و فیبر گیاهی، پروتئین نیز دارد. بنابراین با خوردن آن احساس سیری خواهید داشت. در ادامه با آموزش طرز تهیه سوپ سیب زمینی و تره فرنگی با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای سوپ سیب زمینی و تره فرنگی
50 گرم
300 گرم
200 گرم
10 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 کیلوگرم
مراحل آماده سازی سوپ سیب زمینی و تره فرنگی
1
کره را در تابه ای آب کرده، پیاز و تره فرنگی خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید
2
سپس آب را اضافه کنید تا بجوشد
3
وقتی آب جوشید سیب زمینی های خرد شده را اضافه کنید و حدود 45 دقیقه بپزید .
4
سوپ پخته شده را از یک صافی رد کنید و در یک تابه بریزید.
5
دوباره به جوش بیاورید ، قوام و چاشنی را تنظیم کنید. سوپ شما آماده سرو است
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سوپ سیب زمینی و تره فرنگی
سوپ
سیب زمینی
تره فرنگی