گنوکی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,755 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,755 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

طرز تهیه گنوکی

گنوکی یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی هست که از زمان رم باستان درست میشده. این غذا با اسامی مختلفی مثل گنوکی ،گنوچی یا نیوکی گفته میشه و از ترکیب مواد مختلفی درست میشه مثل آرد گندم- سمولینا-تخم مرغ- پنیر- آرد ذرت- سیب زمینی.
درست کردن نیوکی سیب زمینی آسونتر از چیزی هست که بنظر میاد و به راحتی میشه در منزل درست کرد. این غذا معمولا همون موقع که درست میشه باید مصرف بشه. در ادامه با آموزش طرز تهیه گنوکی با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای گنوکی

30 گرم
150 گرم
100 گرم
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی گنوکی

1
سیب زمینی ها را در آب نمک بجوشانید تا پخته شوند سپس پوست آن را جدا کنید.
2
30 گرم کره، آرد و تخم مرغ زده شده را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و آرام مخلوط کنید.
3
با استفاده از آرد، مخلوط را به شکل یک توپ کوچک در بیاورید. روی خمیر را بپوشانید و 10 دقیقه استراحت دهید.
4
به شکل سوسیس مانند در بیاورید و هر کدام را به قطعات 2 سانتی متری برش دهید و با چنگال کمی صاف کنید.
5
آن را در آب نمک در حال جوش بریزید و بپزید تا روی سطح شناور شود.
6
گنوکی ها را در ظروف سفالی که خوب چرب کرده اید، با مریم گلی و 100 گرم کره و پنیر ذوب شده سرو کنید

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
گنوکی