پیتزای ایتالیایی
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,528 کالری
2 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,528 کالری
2 تعداد نفرات
60 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
طرز تهیه پیتزای ایتالیایی
تنوع پیتزا در ایتالیا خیلی زیاد است، زیرا این غذا قابلیت تغییر دستور پخت را دارد؛ در نتیجه هر آشپزی میتواند طبق ذائقهٔ خود و مشتریانش مواد مختلفی در پیتزا بریزد و طعمهای جدیدی بسازد. هرچند جدا از سلیقه، دانش ترکیب مواد مختلف باهم نیز در پخت انواع پیتزا نقش پررنگی دارد. پیتزا را با انواع گوشت، غلات، سبزیجات، لبنیات و میوهها و… درست میکنند. در ادامه با آموزش طرز تهیه پیتزا ایتالیایی با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای پیتزای ایتالیایی
340 گرم
3 قاشق سوپ خوری
3 قاشق سوپ خوری
80 گرم
5 برگ
مراحل آماده سازی پیتزای ایتالیایی
1
فر را روی بالاترین درجه حرارت قرار دهید. بگذارید حداقل یک ساعت گرم شود.
2
خمیر را باز کرده و سس را با پشت قاشق به طور یکنواخت روی سطح خمیر پخش کنید.
3
مقداری روغن زیتون روی آن بپاشید.
4
پنیر را به قطعات درشت خرد کرده و به آرامی روی سس قرار دهید.
5
برگ های ریحان را روی آن پخش کنید.
6
پیتزا را در فر قرار دهید.
7
حدود 4 تا 8 دقیقه بپزید سپس سرو کنید
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
پیتزای ایتالیایی
پیتزا