صفحه اصلی دستور غذا پاشا سارماسی

پاشا سارماسی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,486 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,486 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

طرز تهیه پاشا سارماسی

دسر پاشا سارماسی یا پادیشاه سارماسی یکی از دسرهای معروف و محبوب ترکیه است که بسیار خوشمزه و لذیذ است و ظاهر جذابی دارد این دسر به روش های متنوع و مختلفی درست می شود به همین دلیل مورد توجه و محبویبت قرار می گیرد . این دسر برای مهمانی ها یک گزینه بسیار عالی است با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را آموزش دهیم

مواد مورد نیاز برای پاشا سارماسی

5 لیوان
3 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 لیوان

مراحل آماده سازی پاشا سارماسی

1
ابتدا شیر، شکر و آرد را در قابلمه ای اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. روی حرارت ملایم بپزید و مدام هم بزنید.
2
وفتی مخلوط به غلظت پودینگ رسید، به مدت 2 دقیقه بجوشانید و از روی اجاق گاز بردارید
3
برای اینکه پودینگ قوام یکدست تری داشته باشد با همزن به مدت 5 دقیقه هم می زنیم.
4
2 فنجان نارگیل را در سینی فر بریزید. آن را روی تمام سطح سینی پخش کنید
5
روی آن پودینگ داغ را بریزید. با کمک کاردک آن را صاف کنید تا یکسان شود.
6
بگذارید پودینگ روی سینی خنک شود.
7
سپس 2-3 ساعت در یخچال بگذارید استراحت کند. پس از استراحت آن را از طول نصف کنید.
8
فندق ها را داخل آن بچینید و به شکل رول بپیچید و در بشقاب های سرو بچینید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
پاشا سارماسی پادیشاه سارماسی