پاشا سارماسی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,486 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,486 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه پاشا سارماسی
دسر پاشا سارماسی یا پادیشاه سارماسی یکی از دسرهای معروف و محبوب ترکیه است که بسیار خوشمزه و لذیذ است و ظاهر جذابی دارد این دسر به روش های متنوع و مختلفی درست می شود به همین دلیل مورد توجه و محبویبت قرار می گیرد . این دسر برای مهمانی ها یک گزینه بسیار عالی است با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را آموزش دهیم
مواد مورد نیاز برای پاشا سارماسی
5 لیوان
3 قاشق سوپ خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
100 گرم
1 لیوان
مراحل آماده سازی پاشا سارماسی
1
ابتدا شیر، شکر و آرد را در قابلمه ای اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. روی حرارت ملایم بپزید و مدام هم بزنید.
2
وفتی مخلوط به غلظت پودینگ رسید، به مدت 2 دقیقه بجوشانید و از روی اجاق گاز بردارید
3
برای اینکه پودینگ قوام یکدست تری داشته باشد با همزن به مدت 5 دقیقه هم می زنیم.
4
2 فنجان نارگیل را در سینی فر بریزید. آن را روی تمام سطح سینی پخش کنید
5
روی آن پودینگ داغ را بریزید. با کمک کاردک آن را صاف کنید تا یکسان شود.
6
بگذارید پودینگ روی سینی خنک شود.
7
سپس 2-3 ساعت در یخچال بگذارید استراحت کند. پس از استراحت آن را از طول نصف کنید.
8
فندق ها را داخل آن بچینید و به شکل رول بپیچید و در بشقاب های سرو بچینید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
پاشا سارماسی
پادیشاه سارماسی