بلغور پلو با پاسترامی
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,145 کالری
5 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده2,145 کالری
5 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن
طرز تهیه بلغور پلو با پاسترامی
بلغور پلو ترکیه غذایی ساده و مقوی است که از گندم کوبیده شده یا به اصطلاح بلغور که به زبان ترکی یارما گفته میشود تهیه میگردد به همین دلیل دارای خواص و مواد معدنی فراوان است. یارما پلو یا بلغور پلو ترکیهای به تنهایی یا به همراه گوشت، مرغ، پنیر فتا یا ماست سرو میشود.
یارما پلو در ترکیه با طعم تند آماده میشود ولی اگر ذائقه شما به تندی عادت ندارد میتوانید فلفل کمی به آن بزنید یا فلفل را از دستور حذف کنید.در ادامه با آموزش طرز تهیه بلغور پلو با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای بلغور پلو با پاسترامی
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
1 قاشق شکر خوری
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 قاشق سوپ خوری
10 برش (باریک)
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی بلغور پلو با پاسترامی
1
پیاز و فلفل سبز را خرد کنید. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و خرد کنید. 2-3 برش بیکن را جدا کرده و بقیه را از وسط نصف کنید.
2
کره را در قابلمه ذوب کرده و پیاز را سرخ کنید. فلفل سبز را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید. گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
3
بیکن، آب گوشت، نمک، فلفل چیلی و فلفل سیاه را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
4
وقتی جوش آمد بلغور شسته شده را اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و به مدت 15 تا 20 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا آب آن گرفته شود.
5
وقتی بلغور آب خود را گرفت، آن را از روی حرارت بردارید و روی آن را با دستمال کاغذی بپوشانید و بگذارید استراحت کند. سپس در بشقاب سرو قرار دهید.
6
روی آن را با برش های بیکنی تزیین کرده و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
بلغور پلو با پاسترامی
بلغور پلو