کیک سال نو

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

4,852 کالری
10 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

4,852 کالری
10 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کیک سال نو

کیک ویژه عید نوروز، یک کیک شیک و بسیار خوشمزه است که با طرح خاص خود می تواند زینت بخش سفره هفت سین شما هم باشد. در ادامه با آموزش طرز تهیه کیک سال نو با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای کیک سال نو

6 عدد (متوسط)
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک بسته
یک بسته
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 عدد (متوسط)

مراحل آماده سازی کیک سال نو

1
ابتدا زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید. نیمی از شکر و زرده تخم مرغ را در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید.
2
مواد را روی حرارت ملایم بپزید و هم بزنید تا شکر حل شود. از روی حرارت بردارید و با همزن مخلوط کنید.
3
سفیده ها را با شکر باقی مانده با همزن خوب مخلوط کنید و به زرده ها اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
4
آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. قالب پخت را چرب کرده و خمیر را بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید.
5
وقتی کیک اسفنجی خنک شد آن را از قالب خارج کرده و به صورت افقی به سه قسمت برش دهید. خامه فرم گرفته را با شیر زده و روی لایه اول بمالید.
6
برش های موز را بچینید، خامه فرم گرفته بمالید و نارگیل بپاشید. لایه دوم و سوم را به همین صورت آماده کرده و روی آن ها را با خامه فرم گرفته بپوشانید و نارگیل بپاشید و با مروارید تزئین کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کیک سال نو کیک