صفحه اصلی دستور غذا دنده کباب کنجدی (پیزولا)

دنده کباب کنجدی (پیزولا)

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,685 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,685 کالری
4 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

طرز تهیه دنده کباب کنجدی (پیزولا)

دنده کباب یکی از انواع کباب‌های خوشمزه و لذیذ ایرانی و بسیار شبیه به شیشلیک است. دنده کباب با گوشت دنده گوسفند درست می‌شود و نسخه اصیل کرمانشاهی آن را با رب گوجه فرنگی، زعفران و ادویه‌جات مزه‌دار می‌کنند؛ در حالی که می‌توان این کباب خوشمزه را با انواع سس‌های دیگر نیز مزه‌دار کرد. دنده کباب، یکی از غذاهای مهم شهر کرمانشاه به حساب می‌آید که معمولا در مهمانی‌ها و مجالس مهم سرو می‌شود. تهیه و طبخ دنده کباب و سیخ کردن آن در خانه برخلاف بسیاری از کباب‌ها، نیاز به تبحر و تجربه خاص و رعایت کردن فوت و فن‌های کوزه‌گری دارد. در ادامه با آموزش طرز تهیه دنده کباب با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای دنده کباب کنجدی (پیزولا)

2 عدد (متوسط)
2 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
2 عدد(کوچک)
5 قاشف غذاخوری
5 قاشق سوپ خوری
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی دنده کباب کنجدی (پیزولا)

1
قسمت های چرب دنده را جدا کنید و روی آن آب لیمو بپاشید.
2
نصف رزماری، نعناع و آویشن را اضافه کنید و روی آن را با فویل استرچ بپوشانید. آن را در یخچال بگذارید و حدود 1 ساعت مارینت کنید.
3
سفیده های تخم مرغ را خوب بزنید.
4
بقیه رزماری و آرد سوخاری را در یک کاسه جداگانه مخلوط کنید.کنجد تفت داده شده را اضافه کنید. مخلوط کرده و در یک بشقاب بریزید.
5
گوشت را از ماریناد خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا آب آن گرفته شود. هر تکه را ابتدا با سفیده تخم مرغ و سپس در مخلوط کنجدی که آماده کردید بپوشانید.
6
روغن زیتون را در تابه گرم کنید. دنده ها را از دو طرف روی حرارت ملایم به مدت 4 دقیقه سرخ کنید. گرم سرو کنید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
دنده کباب کنجدی (پیزولا) پیزولا دنده کباب