صفحه اصلی دستور غذا کوفته سبزیجات و اسفناج

کوفته سبزیجات و اسفناج

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,106 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,106 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کوفته سبزیجات و اسفناج

کوفته اسفناج یکی از غذا های سالم،  خوشمزه و گیاهی است. کسانی که اسفناج را در برنامه غذایی خود قرار داده اند به آنها توصیه می کنم حتما این غذا را امتحان کنند. پخت این غذا نیاز به مهارت خاصی ندارد تهیه  آن آسان بوده و حتی می توانید کوفته ها را در فریزر بگذارید و هر موقع خواستید آنها در فر گذاشته و به عنوان پیش غذا سرو کنید. این نوع غذا باب دندان کسانی است که علاقه ای به غذا های چاق کننده و چرب و چیلی ندارند. این نوع کوفته هم بسیار خوشمزه هم پر خاصیت می باشد.  اگر این پیش غذا را تا به حال تهیه نکردید به شما پیشنهاد می کنم حتما حتما آن را امتحان کنید

مواد مورد نیاز برای کوفته سبزیجات و اسفناج

1 دسته (نصف)
1 دسته
1 کیلوگرم
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی کوفته سبزیجات و اسفناج

1
ابتدا بلغور را با 1 لیوان آب داغ خیس کنید و اجازه دهید 10 دقیقه بماند.
2
سبزی ها را در تابه ای تفت دهید.
3
بلغور را در ظرفی بریزید و سبزی هایی را که تفت داده اید اضافه کنید.
4
۲ عدد تخم مرغ ، نمک، فلفل چیلی، زیره و فلفل سیاه را اضافه کنید.
5
سپس 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را اضافه کرده و مخلوط را کاملا ورز دهید.
6
در آخر مخلوط ورز داده شده را به شکل کوفته های کوچک در بیاورید.
7
سپس آن را در تابه ای بدون روغن سرخ کنید.نوش جان

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کوفته سبزیجات اسفناج کوفته سبزیجات واسفناج