سالاد هندوانه
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,166 کالری
4 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده1,166 کالری
4 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سالاد هندوانه
سالاد هندوانه همانطور که از اسمش مشخص است یک پیشغذای جذاب با میوههای تابستانی است که میتوان از آن به عنوان عصرانه یا میان وعده نیز استفاده کرد. ترکیب هندوانه با سبزیهایی مثل نعناع، اسفناج و میوههای دیگر مثل گوجهفرنگی، گوجه گیلاسی، انواع بری و … میتواند طعمهای دلانگیزی را پدید بیاورد. در ضمن کنجد، گردو، پرک بادام و … هم برای تزیین روی این سالاد خوشمزه بسیار مناسب هستند. در ادامه با آموزش طرز تهیه سالاد هندوانه با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای سالاد هندوانه
500 گرم
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 عدد(کوچک)
مراحل آماده سازی سالاد هندوانه
1
یک قالب شیشه ای را با کاغذ آلومینیومی بپوشانید. قالب را در فریزر قرار دهید و خنک کنید.
2
هندوانه را به قطعات بزرگ خرد کرده و دانه ها را جدا کنید. حدود 3 قاشق هندوانه را به مکعب های کوچک برش دهید و آنها را برای تزئین نگه دارید.
3
بقیه را در یک ظرف بریزید. نصف لیوان شکر را اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه با حرارت زیاد بپزید. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. وقتی خنک شد با همزن آن را پوره کنید.
4
سفیده تخم مرغ و باقیمانده شکر را در ظرفی جداگانه بریزید و به مدت 10 دقیقه با همزن بزنید. این کاسه را داخل یک قابلمه دیگر پر از یخ قرار دهید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط خنک شود.
5
3 قاشق غذاخوری از مخلوط تخم مرغ و سه قاشق خامه را در ظرفی جداگانه خوب هم بزنید .
6
پوره هندوانه ای را که آماده کردید ابتدا به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده، سپس مخلوط خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
7
قالب را از فریزر خارج کرده و مخلوطی که آماده کرده اید را داخل قالب پر کنید و حداقل 6 ساعت در فریزر بگذارید.
8
نیم ساعت قبل از سرو، آن را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید. از قالب خارج کنید و در بشقاب سرو قرار دهید. با مکعب های هندوانه رزرو شده تزئین کرده و سرو کنید.
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سالاد هندوانه
سالاد
هندوانه