بورک

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,239 کالری
10 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,239 کالری
10 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

طرز تهیه بورک

بورک یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار کشور ترکیه است که شباهت زیادی به سمبوسه ایرانی دارد، برای مشاهده آموزش طرز تهیه بورک در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای بورک

یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 دسته
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی بورک

1
ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید. فر را روی 200 درجه تنظیم کنید. سینی فر را چرب کرده و یک ورقه خمیر پهن کنید به طوری که اضافی آن از سینی آویزان شود. خمیر فیلو باقی مانده را به قطعات کوچک تقسیم کنید و نیمی از آن را روی خمیر فیلو در سینی قرار دهید
2
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده کنید. پنیر را خرد کرده و به سیب زمینی ها اضافه کنید. جعفری ریز خرد شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و مخلوط کنید.
3
موادی که آماده کردید را روی خمیر پخش کنید. تکه های فیلو باقی مانده را قرار دهید و با فیلو آویزان از سینی روی بورک را بپوشانید. بورک را با یک چاقوی تیز برش دهید.
4
تخم مرغ، روغن و آب گازدار را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
5
مخلوطی که آماده کردید را روی بورک بریزید. آن را در فر قرار دهید و تا زمانی که طلایی شود بپزیدسپس برش بزنید و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
بورک