بورک
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,239 کالری
10 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,239 کالری
10 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
طرز تهیه بورک
بورک یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار کشور ترکیه است که شباهت زیادی به سمبوسه ایرانی دارد، برای مشاهده آموزش طرز تهیه بورک در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای بورک
5 عدد
2 لیوان
1 عدد
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 عدد
150 گرم
1 دسته
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی بورک
1
ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید. فر را روی 200 درجه تنظیم کنید. سینی فر را چرب کرده و یک ورقه خمیر پهن کنید به طوری که اضافی آن از سینی آویزان شود. خمیر فیلو باقی مانده را به قطعات کوچک تقسیم کنید و نیمی از آن را روی خمیر فیلو در سینی قرار دهید
2
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده کنید. پنیر را خرد کرده و به سیب زمینی ها اضافه کنید. جعفری ریز خرد شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و مخلوط کنید.
3
موادی که آماده کردید را روی خمیر پخش کنید. تکه های فیلو باقی مانده را قرار دهید و با فیلو آویزان از سینی روی بورک را بپوشانید. بورک را با یک چاقوی تیز برش دهید.
4
تخم مرغ، روغن و آب گازدار را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.
5
مخلوطی که آماده کردید را روی بورک بریزید. آن را در فر قرار دهید و تا زمانی که طلایی شود بپزیدسپس برش بزنید و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
بورک