صفحه اصلی دستور غذا شارلوت میوه ای

شارلوت میوه ای

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,378 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,378 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن

طرز تهیه شارلوت میوه ای

.برای درست کردن شارلوت میوه ای از هر نوع میوه و کرم و دسری میشود استفاده کردبرای لایه ی کرمی داخلی هم از هر نوع کرم و میوه ای که دوست دارید می نوانید استفاده کنید . در ادامه با آموزش طرز تهیه شارلوت میوه ای با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای شارلوت میوه ای

3 عدد
2 عدد
150 گرم
یک بسته
13 قاشف غذاخوری
1 قاشف غذاخوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی شارلوت میوه ای

1
ژلاتین را در آب سرد خیس کنید. موزها را پوست بگیرید و پوره کنید. خامه را با پودر قند بزنید و به پوره موز اضافه کنید.
2
2 قاشق غذاخوری آب را در یک کاسه کوچک گرم کنید. ژلاتین را از آب سرد بگیرید و فشار دهید و با آب داغ مخلوط کنید. وقتی کاملا ذوب شد به کرم موز اضافه کنید و مخلوط کنید.
3
شکر، آب و لیکور پرتقال را در قابلمه ای بجوشانید و از روی حرارت بردارید.
4
قالب را خیس کنید و بیسکویت ها را در شربت گرمی که آماده کردید فرو کنید و کف و کل محیط قالب را بپوشاند.
5
خامه موز را وسط آن بریزید و به مدت 6 ساعت در یخچال بگذارید.
6
آن را زیر و رو کرده و در بشقاب سرو قرار دهید. روی آن را با برش های کیوی و موز تزیین کرده و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
شارلوت میوه ای شارلوت میوه