شارلوت میوه ای
                            
                            
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,378 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن
                            
                            
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,378 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
50 دقیقه برای پختن
طرز تهیه شارلوت میوه ای
.برای درست کردن شارلوت میوه ای از هر نوع میوه و کرم و دسری میشود استفاده کردبرای لایه ی کرمی داخلی هم از هر نوع کرم و میوه ای که دوست دارید می نوانید استفاده کنید . در ادامه با آموزش طرز تهیه شارلوت میوه ای با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای شارلوت میوه ای
30 عدد
                
            3 عدد
                
            2 عدد
                
            150 گرم
                
             یک بسته
                
            6 برگ
                
            13 قاشف غذاخوری
                
            1 قاشف غذاخوری
                
             یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
                
            مراحل آماده سازی شارلوت میوه ای
1
 ژلاتین را در آب سرد خیس کنید. موزها را پوست بگیرید و پوره کنید. خامه را با پودر قند بزنید و به پوره موز اضافه کنید.
            2
 2 قاشق غذاخوری آب را در یک کاسه کوچک گرم کنید. ژلاتین را از آب سرد بگیرید و فشار دهید و با آب داغ مخلوط کنید. وقتی کاملا ذوب شد به کرم موز اضافه کنید و مخلوط کنید.
            3
 شکر، آب و لیکور پرتقال را در قابلمه ای بجوشانید و از روی حرارت بردارید. 
            4
 قالب را خیس کنید و بیسکویت ها را در شربت گرمی که آماده کردید فرو کنید و کف و کل محیط قالب را بپوشاند.
            5
 خامه موز را وسط آن بریزید و به مدت 6 ساعت در یخچال بگذارید.
            6
 آن را زیر و رو کرده و در بشقاب سرو قرار دهید. روی آن را با برش های کیوی و موز تزیین کرده و سرو کنید.
            دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0   نظر ثبت شده)
                 
                          شارلوت میوه ای
                          شارلوت
                          میوه