پاستای اسفناج
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,703 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,703 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه پاستای اسفناج
طرز تهیه پاستای اسفناج از آن دست رسپیهاییست که خیلی سریع و آسان آماده میشود و یک غذای فوقالعاده خوشمزه برای دورهمیهای شماست. این دستور پخت در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده میشود. همچنین یک غذای عالی برای یک شام ایدهآل است که همه خانواده آن را دوست خواهند داشت.اگر از طرفداران پروپاقرص اسفناج هستید، طرز تهیه پاستای اسفناج رژیمی برای شما جذاب خواهد بود.در ادامه با آموزش طرز تهیه پاستای اسفناج با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای پاستای اسفناج
1 بسته
2 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
200 گرم
1 عدد (متوسط)
مراحل آماده سازی پاستای اسفناج
1
پاستا را به مدت 8 دقیقه در آب نمک فراوان بجوشانید. آب را کاملا آبکش کنید.
2
فلفل قرمز را به قطعات کوچک خرد کنید. اسفناج را شسته و ریز خرد کنید.
3
دانه های کاج را در یک قاشق روغن کمی سرخ کنید.
4
اسفناج را در تابه با روغن زیتون و فلفل قرمز تفت دهید و دانه های کاج را اضافه کنید و مخلوط کنید. 4-5 دقیقه تفت دهید .
5
پاستا را در قابلمه بریزید و سس اسفناج را اضافه کنید.
6
پنیر پارمزان رنده شده را روی آن بریزید. پاستای شما آماده سرو است.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
پاستای اسفناج
پاستا
اسفناج