گولاچ
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده3,385 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده3,385 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن
طرز تهیه گولاچ
گولاچ یکی از دسر های بسیار خوشمزه ترکی می باشد که این دسر اغلب در ترکیه برای ماه رمضان تهیه می شود و خیلی مقوی و خوشمزه است برای تهیه این دسر باید از برگه گولاچ استفاده کنید که شما می توانید در لوازم قنادی یا شیرینی فروشی ها این برگه را تهیه و این دسر ترکیه ای خوشمزه را تهیه کنید. این دسر خوشمزه در دوران عثمانی پخته می شده و یکی از شیرینی های درباری بوده که کم کم مصرف عمومی پیدا کرده است و در واقع گولاچ دو کلمه است گول به معنی گل رز می باشد زیرا در این شیرینی از گلاب استفاده شده است و ابتدا به این دسر گول آش گفته می شده و بعد ها به گولاچ در آمده است. خمیر نازک گولاچ از آب نشاسته درست می شود و پخت آن مهارت خاصی دارد و شما می توانید این خمیر را به راحتی از لوازم قنادی ها تهیه کنید. در ادامه با آموزش طرز تهیه گولاچ با ما همراه باشید.