گولاچ

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

3,385 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

3,385 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

طرز تهیه گولاچ

گولاچ یکی از دسر های بسیار خوشمزه ترکی می باشد که این دسر اغلب در ترکیه برای ماه رمضان تهیه می شود و خیلی مقوی و خوشمزه است برای تهیه این دسر باید از برگه گولاچ استفاده کنید که شما می توانید در لوازم قنادی یا شیرینی فروشی ها این برگه را تهیه و این دسر ترکیه ای خوشمزه را تهیه کنید. این دسر خوشمزه در دوران عثمانی پخته می شده و یکی از شیرینی های درباری بوده که کم کم مصرف عمومی پیدا کرده است و در واقع گولاچ دو کلمه است گول به معنی گل رز می باشد زیرا در این شیرینی از گلاب استفاده شده است و ابتدا به این دسر گول آش گفته می شده و بعد ها به گولاچ در آمده است. خمیر نازک گولاچ از آب نشاسته درست می شود و پخت آن مهارت خاصی دارد و شما می توانید این خمیر را به راحتی از لوازم قنادی ها تهیه کنید. در ادامه با آموزش طرز تهیه گولاچ با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای گولاچ

4 قاشق سوپ خوری
6 لیوان
2 لیوان
یک بسته

مراحل آماده سازی گولاچ

1
شیر و شکر را مخلوط کرده و 10 دقیقه بجوشانید. بعد از خاموش کردن اجاق گاز وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
2
شیر را در سینی بزرگی بریزید و برگ های گولاچ را در شیر فرو کنید و بردارید.
3
وقتی برگ های گولاچ نرم شدند، آن ها را از وسط نصف کنید و وسط آن یک قاشق چایخوری خامه بریزید و لبه های برگ گولاچ را به سمت داخل تا بزنید.
4
یک رول به اندازه کف دست درست کنید. همین کار را با برگ های باقی مانده انجام دهید و آنها را در بشقاب سرو قرار دهید.
5
شیر باقی مانده را در سینی بریزید و برای تزئین؛ می توانید از انار، گردو یا بادام ، فندق یا پسته (به دلخواه) استفاده کنید.
6
بعد از یک ساعت قرار دادن در یخچال آماده سرو است.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
گولاچ