صفحه اصلی دستور غذا دسر کدو حلوایی

دسر کدو حلوایی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,339 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,339 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه دسر کدو حلوایی

دسر کدو حلوایی یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که در فصل پاییز و زمستان تهیه می شود، در ادامه با آموزش طرز تهیه دسر کدو حلوایی با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای دسر کدو حلوایی

2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی دسر کدو حلوایی

1
کدو تنبل را برش بزنید، دانه ها و پوست آن را جدا کنید.
2
کدو را به انداره مکعب های بزرگ خرد کرده و در یک قابلمه قرار دهید. شکر را اضافه کنید.
3
سپس آب را اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید. روی حرارت ملایم بپزید تا کدوها نرم شوند.
4
بدون باز کردن درب قابلمه ،آن را بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن، آن را در ظرف سرو قرار دهید. آب باقی مانده در قابلمه را روی آن بریزید.
5
با گردو تزئین کرده و سرو کنید.

توضیحات

کدو حلوایی یا به اصطلاح خودمانی همان کدو تنبل، از جمله محصولات ویژه فصل پاییز است که آن را با شکل‌های مختلفی نیز تزئین می‌کنند. خواص کدو حلوایی بی‌شمار است. درصد بالایی از ویتامین، مواد معدنی و فیبر دارد، به حفظ ایمنی بدن کمک می‌کند و بر حفظ سلامت پوست و بهبود سلامت قلب تاثیر می‌گذارد. کدو تنبل منبع خوبی از ویتامین ث است که یک آنتی اکسیدان قوی است و همچنین حاوی بتاکاروتن است که به جلوگیری از آسیب یو وی و بهبود بافت پوست کمک می کند. این کار به ارتقا تولید کلاژن کمک می کند در نتیجه باعث بهبود بافت و کشش پوست شما می شود. پوست را از آسیب شدید محافظت می کند، که مسئول ایجاد چین و چروک و حتی سرطان پوست است.کدو تنبل منبع خوبی از ویتامین های ب مانند نیاسین، ریبوفلاوین، ب6 و اسید فولیک است. نیاسین گردش خون را بهبود می بخشد و در نتیجه در درمان آکنه مفید است. اسید فولیک به افزایش گردش خون کمک می کند که گردش و نوسازی سلول ها را بهبود می بخشد.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
دسر کدو حلوایی کدو حلوایی دسر