صفحه اصلی دستور غذا بادمجان پنیری

بادمجان پنیری

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,258 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,258 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
10 دقیقه برای پختن

طرز تهیه بادمجان پنیری

بادمجان پنیری یکی از خوراک های فوق العاده جذاب و خوشمزه می باشد و می توانید به راحتی برای شام و یا نهار تهیه کنید و یا در مهمانی و مجالس در کنار غذاهای خود استفاده کنید. این خوراک خوشمزه بادمجون پنیری به صورت لایه ای تهیه و پخت می شود و بین لایه ها با جعفری و پنیر پر می شود و داخل فر قرار می گیرد. شما می توانید از انواع پنیر های برای پخت این غذا استفاده کنید. پنیر ورقه ای یا رنده شده گزینه مناسبی هستند. شما حتی اگر فر نداشته باشید می توانید به راحتی این غذا را داخل تابه دو طرفه تهیه کنید. در ادامه با آموزش طرز تهیه بادمجان پنیری با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای بادمجان پنیری

4 عدد (متوسط)
1 دسته
3 عدد (متوسط)
1 جام (معمولی)

مراحل آماده سازی بادمجان پنیری

1
ابتدا بادمجان ها را بصورت راه راه(گورخری) پوست بگیرید سپس حلقه حلقه برش دهید.
2
داخل هر برش حفره ای ایجاد کنید.
3
پنیر سفید را با چنگال له کنید و با جعفری ریز خرد شده و 1 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
4
مخلوطی که آماده کردید را بین بادمجان هایی که برش دادید بمالید و در آن ها را ببندید.
5
تخم مرغ های باقی مانده را در ظرفی جداگانه بزنید. برش های بادمجان را در تخم مرغ آغشته کنید و در روغن داغ سرخ کنید و داغ سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
بادمجان پنیری بادمجان خوراک پنیر