دسر سامسا
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,625 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,625 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه دسر سامسا
دسرسامسا طعم و مزه باقلوا را می دهد ولی دردسرهای باز کردن خمیر را ندارند این دسر درست کردنش راحت است و از دسرهای آشپزخانه های ترکیه ای است این دسر با استفاده از خمیر میل فوی(هزارلا) آماده می شود و کسانی که زمان برای درست کردن خمیر باقلوا را ندارند از این خمیر به راحتی می توان استفاده کرد از خوردن این دسر خوشمزه سیر نخواهید شد . همواره برای تهیه این دسر خوشمزه باید شربت سرد باشد . بجای بادام از پسته یا فندق هم می توانید استفاده کنید اگر دوست دارید روی این دسر کاملا طلایی شود باید رویش قبل از قرار دادن در فر زرده تخم مرغ بمالید. در ادامه با آموزش طرز تهیه دسر سامسا با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای دسر سامسا
1 جام (معمولی)
1 عدد
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 نصف (متوسط)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
6 عدد
مراحل آماده سازی دسر سامسا
1
بادام، 2 قاشق غذاخوری شکر و سفیده تخم مرغ را در یک کاسه مخلوط کنید.
2
مخلوط بادام را در وسط هر کدام از خمیرها پخش کنید. خمیر را به صورت رول بپیچید و 45 دقیقه استراحت دهید.
3
رول های آماده شده را به قطعات کوچک برش دهید و در سینی فر چرب شده قرار دهید.
4
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شوند.
5
1.5 فنجان شکر، آب و آبلیمو را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید.
6
روی دسر داغی که از فر بیرون می آید شربت بریزید. وقتی خنک شد با پسته آسیاب شده و میوه های فصل تزئین کنید و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
دسر سامسا
سامسا