صفحه اصلی دستور غذا دسر زردآلو کنجدی

دسر زردآلو کنجدی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,266 کالری
10 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,266 کالری
10 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

طرز تهیه دسر زردآلو کنجدی

دسر زردآلو یک دسر خوشرنگ، خوشمزه، مجلسی و تابستانی است. از جمله دسرهایی که می‌توان با زردآلود تهیه کرد،می توان به دسر زردآلو با ژلاتین، دسر زردآلو با خامه، دسر زردآلو با آرد، دسر زردآلو با بستنی و دسر زردآلو با شیر و ... اشاره کرد. در ادامه با آموزش طرز تهیه دسر زردآلو کنجدی با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای دسر زردآلو کنجدی

70 گرم
8 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
نصف (متوسط)
200 گرم
3 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی دسر زردآلو کنجدی

1
زردآلو خشک را بشویید. آن را در قابلمه بریزید و شکر ، آب و آبلیمو را اضافه کنید. 15 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بجوشانید و بگذارید خنک شود.
2
پس از سرد شدن زردآلوها، آنها را آبکش کرده و داخل هر زردآلو گردو بگذارید و کنار هم در سینی کوچکی بچینید.
3
باقیمانده شربت موجود در قابلمه را روی زردآلو ها بریزید و روی آن کنجد بپاشید سپس سرو کنید.

توضیحات

زردالو به‌عنوان یکی از سالم‌ترین میوه‌ها شناخته شده و حاوی مقادیر زیادی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها است. همچنین، این میوه دارای خواصی مانند کاهش التهابات بدن، بهبود سلامت قلب و عروق، بهبود سلامت پوست، تقویت سیستم ایمنی و بهبود گوارش است. به‌طور کلی، زردالو یک میوه خوشمزه، سالم و با خواص بسیاری است که می‌تواند به بهبود سلامت بدن کمک کند. 

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
دسر زردآلو کنجدی دسر زردآلو زردآلو کنجد