سارای سارماسی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,339 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,339 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سارای سارماسی
دسر سارای سارماسی یکی از دسرهای خوشمزه ترکیهای است که با عطر و طعم بی نظیری که دارد یک دسر مناسب و شیک برای پذیرایی و مهمانیها است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر سارای سارماسی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای سارای سارماسی
5 عدد
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
600 گرم
3 عدد
5 قاشق سوپ خوری
5 قاشق سوپ خوری
5 قاشق سوپ خوری
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 قاشق سوپ خوری
50 گرم
مراحل آماده سازی سارای سارماسی
1
ابتدا تخم مرغ ها و نصف لیوان شکر را در یک کاسه بریزید سپس با همزن بزنید تا کف کند.
2
سپس آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید، دوباره هم بزنید و مخلوط را در سینی چرب شده بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید و بگذارید خنک شود.
3
3 پیمانه شکر و 3 پیمانه آب را بجوشانید. آب لیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. شربت گرم را روی خمیری که پختید بریزید.
4
مارمالاد را به طور مساوی روی آن پخش کنید. پسته و پوست پرتقال بپاشید و به صورت رول بپیچید.
5
مارمالاد زردآلو را روی رول بمالید و با خامه فرم گرفته و برش های میوه تزئین کنید. در صورت تمایل می توانید با پرتقال نباتی نیز تزئین کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سارای سارماسی