صفحه اصلی دستور غذا کیک لیمو و فندق

کیک لیمو و فندق

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,234 کالری
10 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,234 کالری
10 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کیک لیمو و فندق

کیک لیمو یکی از انواع کیک‌های میوه‌ای است که به دلیل داشتن لیمو تازه در ترکیباتش کیکی خوش عطر و خوش طعم برای عصرانه و دورهمی‌هاست. در ادامه با آموزش طرز تهیه کیک لیمو و فندق با ما همراه باشید. 

مواد مورد نیاز برای کیک لیمو و فندق

150 گرم
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک بسته
یک بسته
200 گرم
1 جام (معمولی)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشف غذاخوری

مراحل آماده سازی کیک لیمو و فندق

1
آرد، آرد برنج، بکینگ پودر و وانیل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها و شکر را در ظرفی جداگانه خوب زده و به مخلوط آرد اضافه کنید.
2
روغن و فندق را اضافه کنید. ۱ قاشق غذاخوری پوست لیمو را برای تزیین نگه دارید و بقیه را به مخلوط اضافه کنید. با همزن بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
3
قالب کیک را چرب کرده و آرد پاشی کنید و مخلوط را بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه حدود 40 دقیقه بپزید. پس از خنک شدن آن را از قالب خارج کنید.
4
روی آن را با پودر قند و رنده پوست لیمو تزیین کرده و برش بزنید و سرو کنید.

توضیحات

کیک‌های میوه‌ای به دلیل عطر و بوی میوه تازه‌ای که در آن‌ها به کار رفته است، همیشه پر طرفدار و محبوب هستند. کیک لیمو یکی از انواع کیک‌های میوه‌ای است که پخت آن با فرا رسیدن فصل بهار و تابستان رونق می‌گیرد. استفاده از آب و پوست لیموی تازه در ترکیبات این کیک علاوه‌بر خواص بی‌نظیر آن سبب می‌شود کیکی لطیف، خوشبو و خوش‌طعم داشته باشید. اگر خواهان یک عصرانه عالی همراه با چای و قهوه هستید، کیک لیمو پیشنهاد ویژه ما به شماست که دستور پخت آن تقدیم شما کاربران گرامی خواهد شد.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کیک لیمو و فندق کیک لیمو فندق