براونی
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده5,468 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده5,468 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه براونی
براونی نوعی شیرینی سنگین، حجیم و بسیار خوشمزه است. براونی درواقع چیزی میان شیرینی و شکلات محسوب میشود. این شیرینی سطحی ترد و براق و میانهای با پوششی نرم از ترکیب کره و شکلات دارد. این ساختار برای عاشقان شیرینی و شکلات، عالی است. شاید با دیدن تصاویر براونی، آن را نوعی کیک یا کیک شکلاتی خیس بدانید. اما براونی یکی از دسرهای شکلاتی پرطرفدار در آمریکا محسوب میشود و تفاوتهای مهمی با کیک دارد. در تهیه شیرینی براونی مقدار کمتری آرد نسبت به کیک استفاده می شود و مواد اصلی آن کره، تخممرغ و شکلات است. این دسر بافتی مابین کیک و شیرینی دارد.
مواد مورد نیاز برای براونی
مراحل آماده سازی براونی
توضیحات
براونی نوعی کیک شکلاتی است که کمی خیس به نظر میرسد و از مواد اصلی چون آرد، کره، تخم مرغ، شکلات یا پودر کاکائو و گاهي نيز از مغزهاي خام مختلف (مثل مغز گردو، فندق، پسته و …)، چیپس شکلات، فراستینگ، خامه و … درست میشود و به طور معمول به شکل مربع یا مستطیل قالب زده و اغلب همراه با بستنی سرو میشود
با توجه به اینکه دستورالعملهای متفاوتی برای براونی وجود دارد از نظر بافت، هم میتواند شبیه کیک سبک و هم شبیه فاج سنگین باشد. برخی از قنادها براونی را به دلیل بافت متفاوتی که دارد ملکه کیکهای شکلاتی میدانند.البته ناگفته نماند که براونی همیشه با شکلات درست نمیشود، نوع دیگری از براونی نیز وجود دارد که با وانیل و شکر قهوهای درست میشود و در آن خبری از شکلات یا پودر کاکائو نیست که به این نوع براونی به دلیل رنگ بلوندی که دارد، بلاندی یا براونی بلوند میگویند. اگر چه در این نوع براونی خبری از شکلات نیست ولی همانند براونی شکلاتی خوشمزه و لذیذ است.