براونی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

5,468 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

5,468 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه براونی

براونی  نوعی شیرینی سنگین، حجیم و بسیار خوشمزه است. براونی درواقع چیزی میان شیرینی و شکلات محسوب می‌شود. این شیرینی سطحی ترد و براق و میانه‌ای با پوششی نرم از ترکیب کره و شکلات دارد. این ساختار برای عاشقان شیرینی و شکلات، عالی است.  شاید با دیدن تصاویر براونی، آن را نوعی کیک یا کیک شکلاتی خیس بدانید. اما براونی یکی از دسرهای شکلاتی پرطرف‌دار در آمریکا محسوب می‌شود و تفاوت‌های مهمی با کیک دارد. در تهیه شیرینی براونی مقدار کمتری آرد نسبت به کیک استفاده می شود و مواد اصلی آن کره، تخم‌مرغ و شکلات است. این دسر بافتی مابین کیک و شیرینی دارد.

مواد مورد نیاز برای براونی

150 گرم
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 بسته

مراحل آماده سازی براونی

1
کره را آب کنید.
2
به محض آب شدن آن را از روی اجاق بردارید و در حالی که کره شما هنوز داغ است، شکلات هایی را که تکه تکه کرده اید را اضافه کنید. بگذارید با کره ذوب شود.
3
سپس مخلوط کره شکلات را کنار بگذارید تا در دمای اتاق خنک شود.
4
تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
5
مخلوط کره و شکلات را کم کم به تخم مرغ ها اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
6
آرد و وانیل را الک کرده و به مواد اضافه کنید.
7
با کاردک مخلوط براونی را به خوبی هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
8
سپس مواد را در قالبی که با کاغذ روغنی پوشانده اید، بریزید.
9
در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 30-35 دقیقه بپزید.
10
پس از پخت ،حداقل 1 ساعت در دمای اتاق استراحت دهید و سپس نوش جان کنید

توضیحات

براونی نوعی کیک شکلاتی است که کمی خیس به نظر می‌رسد و از مواد اصلی چون آرد، کره، تخم مرغ، شکلات یا پودر کاکائو و گاهي نيز از مغزهاي خام مختلف (مثل مغز  گردو، فندق، پسته و …)، چیپس شکلات، فراستینگ، خامه و … درست می‌شود و به طور معمول به شکل مربع یا مستطیل قالب زده و اغلب همراه با بستنی سرو می‌شود
با توجه به اینکه دستورالعمل‌های متفاوتی برای براونی وجود دارد از نظر بافت، هم می‌تواند شبیه کیک سبک و هم شبیه فاج سنگین باشد. برخی از قنادها براونی را به دلیل بافت متفاوتی که دارد ملکه کیک‌های شکلاتی می‌دانند.البته ناگفته نماند که براونی همیشه با شکلات درست نمی‌شود، نوع دیگری از براونی نیز وجود دارد که با وانیل و شکر قهوه‌ای درست می‌شود و در آن خبری از شکلات یا پودر کاکائو نیست که به این نوع براونی به دلیل رنگ بلوندی که دارد، بلاندی یا براونی بلوند می‌گویند. اگر چه در این نوع براونی خبری از شکلات نیست ولی همانند براونی شکلاتی خوشمزه و لذیذ است.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
براونی