شیر برنج

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

1,935 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

1,935 کالری
10 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

طرز تهیه شیر برنج

شیر برنج یا سوتلاچ یک دسر بسیار خوشمزه است، که به عنوان یکی از مشهورترین و پرطرفدارترین غذاهای ترکیه ای شناخته می‌شود. شکل و ظاهر آن مانند شیر برنج ایرانی است، اما با نام سوتلاچ شهرت دارد و به عنوان یک وعده خاص و دوست داشتنی برای سحری و افطاری می‌توان از آن استفاده کرد.سوتلاچ در زبان ترکی به معنای برنج له شده یا نرم است، سوتلاچ در زمان های قدیم به عنوان یک وعده غذایی مناسب و درمانی برای اشراف زاده های عثمانی پخت می شد. مصرف این دسر در درمان دل پیچه و دل درد بسیار ایده آل است؛ طوری که در ایتالیا و اروپایی شرقی هم پخت می‌شود. در ادامه با آموزش طرز تهیه شیر برنج یا سوتلاچ با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای شیر برنج

4 لیوان
1 لیوان
2 قاشق سوپ خوری
1 کاسه(متوسط)
2 قاشق دسر (5 گرم)

مراحل آماده سازی شیر برنج

1
ابتدا برنج را بشویید و آبکش کنید. ۱ کاسه آب و برنج را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. برنج را بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید تا نرم شود.
2
شیر، شکر، آدامس ماستیک و وانیل را در قابلمه دیگری بریزید و روی حرارت ملایم بجوشانید.
3
وقتی مخلوط شیر به جوش آمد، برنج پخته شده را اضافه کنید و مخلوط کنید.
4
نشاسته و 1 زرده تخم مرغ را با مقدار کمی آب رقیق کرده و حل کنید.
5
مخلوط نشاسته را از صافی رد کرده و به مواد در حال جوش اضافه کنید و بعد از مدتی که جوشید از روی حرارت بردارید.
6
در کاسه های شیشه ای تقسیم کنید. کاسه ها را در سینی عمیق پر از آب قرار دهید و در فر قرار دهید.
7
شیر برنج را با حرارت زیاد بپزید تا روی آن قهوه ای شود. سرد سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
شیر برنج