صفحه اصلی دستور غذا باقلوا با خمیر یوفکا

باقلوا با خمیر یوفکا

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

8,231 کالری
12 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

8,231 کالری
12 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا

باقلوا با خمیر یوفکا آماده یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین شیرینی هاست و برای عید می تونید یه باقلوای خوشمزه خونگی درست کنید که از خوردنش سیر نمیشید. در ادامه با آموزش طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا آماده با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای باقلوا با خمیر یوفکا

یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشف غذاخوری

مراحل آماده سازی باقلوا با خمیر یوفکا

1
نیمی از خمیر را به صورت لایه لایه روی سینی قرار دهید و بین آنها مارگارین آب شده و 1.5 فنجان گردو بپاشید. مابقی خمیر فیلو را به همین ترتیب روی هم قرار دهید و بین آنها مارگارین آب شده بریزید.
2
با چاقوی تیز آن را به شکل لوزی برش دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای متوسط ​​قرار دهید و تا زمانی که رنگ آن صورتی شود و بپزد.
3
شکر، آب و آبلیمو را در قابلمه به مدت 20-25 دقیقه بجوشانید. بگذارید تا خنک شود.
4
باقلوا را از فر خارج کرده و با قلم مو ،باقی مانده مارگارین آب شده را روی آن بمالید. شربت سرد را روی باقلوای داغ بریزید.
5
بعد از اینکه شربت جذب باقلوا شد و خنک شد روی آن گردو بپاشید و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
باقلوا با خمیر یوفکا باقلوا یوفکا