باقلوا با خمیر یوفکا
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده8,231 کالری
12 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده8,231 کالری
12 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن
طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا
باقلوا با خمیر یوفکا آماده یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین شیرینی هاست و برای عید می تونید یه باقلوای خوشمزه خونگی درست کنید که از خوردنش سیر نمیشید. در ادامه با آموزش طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا آماده با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای باقلوا با خمیر یوفکا
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشف غذاخوری
500 گرم
مراحل آماده سازی باقلوا با خمیر یوفکا
1
نیمی از خمیر را به صورت لایه لایه روی سینی قرار دهید و بین آنها مارگارین آب شده و 1.5 فنجان گردو بپاشید. مابقی خمیر فیلو را به همین ترتیب روی هم قرار دهید و بین آنها مارگارین آب شده بریزید.
2
با چاقوی تیز آن را به شکل لوزی برش دهید و در فر از قبل گرم شده با دمای متوسط قرار دهید و تا زمانی که رنگ آن صورتی شود و بپزد.
3
شکر، آب و آبلیمو را در قابلمه به مدت 20-25 دقیقه بجوشانید. بگذارید تا خنک شود.
4
باقلوا را از فر خارج کرده و با قلم مو ،باقی مانده مارگارین آب شده را روی آن بمالید. شربت سرد را روی باقلوای داغ بریزید.
5
بعد از اینکه شربت جذب باقلوا شد و خنک شد روی آن گردو بپاشید و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
باقلوا با خمیر یوفکا
باقلوا
یوفکا