صفحه اصلی دستور غذا اکمک کادایف

اکمک کادایف

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

4,523 کالری
6 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

4,523 کالری
6 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

طرز تهیه اکمک کادایف

اکمک کادایف یکی  از انواع کیک های خوشمزه و متفاوت ترکیه ای است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اکمک کادایف در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای اکمک کادایف

1 بسته
6 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
200 گرم
4 قاشق سوپ خوری

مواد لازم برای تهیه شربت

4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
4 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشف غذاخوری

مراحل آماده سازی اکمک کادایف

1
نان های برشته شده را روی یک سینی قرار دهید.
2
6-7 فنجان آب جوش روی آن بریزید. 20-25 دقیقه صبر کنید تا نان نرم شود و پف کند.
3
سپس آب اضافی آن را بگیرید. (کادایف باید مثل اسفنج باشد)
4
شربت را روی کادایف بریزید.
5
سینی را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید و هر از گاهی سینی را بچرخانید تا شربت غلیظ شود. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
6
کادایف را در بشقاب سرو قرار دهید. وقتی کاملا خنک شد، آن را به دلخواه برش بزنید و روی آن خامه بریزید.
7
با پسته تزئین کرده و سرو کنید.
طرز تهیه شربت
1
شکر و آب را در قابلمه بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بجوشد. بعد از آب شدن شکر، آبلیمو را اضافه کنید.
2
چند دقیقه دیگر بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید تا شربت غلیظی به دست آید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
اکمک کادایف کادایف