دسر کدو حلوایی
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده3,092 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده3,092 کالری
8 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
طرز تهیه دسر کدو حلوایی
کدو حلوایی یا به اصطلاح خودمانی همان کدو تنبل، از جمله محصولات ویژه فصل پاییز است که آن را با شکلهای مختلفی نیز ترئین میکنند. خواص کدو حلوایی بیشمار است. درصد بالایی از ویتامین، مواد معدنی و فیبر دارد، به حفظ ایمنی بدن کمک میکند و بر حفظ سلامت پوست و بهبود سلامت قلب تاثیر میگذارد. در ادامه با آموزش طرز تهیه دسر کدو حلوایی با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای دسر کدو حلوایی
1500 گرم
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
مراحل آماده سازی دسر کدو حلوایی
1
پوست کدو حلوایی را بگیرید و دانه ها را جدا کنید و به قطعات بزرگ خرد کنید.
2
کدو حلوایی ها را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی آن ها شکر بپاشید. ۱ فنجان آب بریزید و درب آن را ببندید. روی حرارت ملایم بپزید.
3
وقتی خنک شد، آن را در ظرف سرو قرار دهید و روی آن گردوی آسیاب شده بپاشید و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
دسر کدو حلوایی
کدو حلوایی