صفحه اصلی دستور غذا دسر آلبالو و به

دسر آلبالو و به

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,247 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
60 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,247 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
60 دقیقه برای پختن

طرز تهیه دسر آلبالو و به

آلبالو یکی از میوه های بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که در تهیه دسرهای مختلفی بکار می رود. در ادامه با آموزش طرز تهیه دسر آلبالو و به با ما همراه باشید. 

مواد مورد نیاز برای دسر آلبالو و به

4 عدد (متوسط)
2 عدد (متوسط)
4 قاشق سوپ خوری
6 عدد
5 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق سوپ خوری
4 قاشق سوپ خوری
100 گرم

مراحل آماده سازی دسر آلبالو و به

1
به ها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و دانه ها را جدا کنید. به ها را در یک قابلمه بریزید و دانه ها را بین آنها بپاشید.
2
شکر، چوب دارچین، میخک و آب آلبالو را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا به غلظت برسد. 15 دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت، سیب ها را رنده کرده و در وسط به قرار دهید.
3
وقتی به نرم شد با آبکش از قابلمه خارج کنید. نشاسته را در آب باقیمانده در قابلمه حل کنید و روی حرارت ملایم بپزید تا به قوام برسد.
4
سس آلبالو را در بشقاب سرو بریزید. با خامه و پسته تزئین کرده و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
دسر آلبالو و به آلبالو به