صفحه اصلی دستور غذا موس گوجه فرنگی

موس گوجه فرنگی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

644 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

644 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

طرز تهیه موس گوجه فرنگی

موس گوجه فرنگی یک سس یا چاشنی غلیظ و یکدست از گوجه فرنگی است که بافت نرم و خامه‌ای دارد. برخلاف سس گوجه فرنگی که معمولاً کمی رقیق‌تر است، موس گوجه فرنگی غلظت بیشتری دارد و اغلب از ترکیبی از گوجه فرنگی پخته شده، روغن زیتون، ادویه‌ها و در بعضی موارد، پنیر یا خامه تهیه می‌شود. بافت نرم و خامه‌ای آن باعث می‌شود که به عنوان چاشنی برای غذاهای مختلف استفاده شود. در ادامه با آموزش طرز تهیه موس گوجه فرنگی با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای موس گوجه فرنگی

1 قاشق سوپ خوری
1 لیوان
1 لیوان
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)

مراحل آماده سازی موس گوجه فرنگی

1
پوره گوجه فرنگی، سس کچاپ، آب گوجه فرنگی، پنیر ، نمک و نصف لیوان آب گوشت را با هم مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.
2
ژلاتین را به ۲ قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و به صورت بن ماری حل کنید. آن را به مخلوط گوجه فرنگی اضافه کنید . با ساقه های پیازچه خرد شده و مرزنجوش مزه دار کنید. این مخلوط را در 4 ظرف کمی مرطوب شده بریزید .
3
بگذارید چند ساعت در یخچال بماند. از قالب خارج کنید و در بشقاب های سرو برگردانید و سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
موس گوجه فرنگی گوجه فرنگی