املت قارچ

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

677 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

677 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن

طرز تهیه املت قارچ

املت قارچ، صبحانه‌ای ساده و مغذی با طعم قارچ‌های خوشمزه و تخم مرغ‌های نرم ، تلفیقی عالی از طعم‌ها و بافت‌های مختلف است، که به سرعت آماده می‌شود. املت قارچ یک انتخاب سالم و خوشایند برای شروع روز است. در ادامه با آموزش طرز تهیه املت قارچ با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای املت قارچ

7 عدد (متوسط)
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
نوک چاقو

مراحل آماده سازی املت قارچ

1
1.5 قاشق غذاخوری کره را در تابه گرم کنید. قارچ های خرد شده را اضافه کنید و 4-5 دقیقه تفت دهید. بگذارید خنک شود.( 2 قاشق را برای تزیین رزرو کنید.)
2
تخم مرغ ها را با کمی فلفل سیاه، نمک و قارچ های باقیمانده مخلوط کنید. باقی مانده کره را در یک تابه بزرگ آب کنید و یک چهارم از مخلوطی که آماده کردید بریزید. سپس با تکان دادن آرام تابه املت را بپزید.
3
املت را با چنگال برگردانید و تا کنید و بپیچید و روی بشقاب سرو قرار دهید. بعد از پختن باقیمانده مخلوط به همین ترتیب، آن را با برگ های جعفری و قارچ های رزرو شده تزئین کرده و به صورت گرم سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
املت قارچ املت قارچ