املت قارچ
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده677 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده677 کالری
4 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن
طرز تهیه املت قارچ
املت قارچ، صبحانهای ساده و مغذی با طعم قارچهای خوشمزه و تخم مرغهای نرم ، تلفیقی عالی از طعمها و بافتهای مختلف است، که به سرعت آماده میشود. املت قارچ یک انتخاب سالم و خوشایند برای شروع روز است. در ادامه با آموزش طرز تهیه املت قارچ با ما همراه باشید .
مواد مورد نیاز برای املت قارچ
7 عدد (متوسط)
6 عدد
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
نوک چاقو
مراحل آماده سازی املت قارچ
1
1.5 قاشق غذاخوری کره را در تابه گرم کنید. قارچ های خرد شده را اضافه کنید و 4-5 دقیقه تفت دهید. بگذارید خنک شود.( 2 قاشق را برای تزیین رزرو کنید.)
2
تخم مرغ ها را با کمی فلفل سیاه، نمک و قارچ های باقیمانده مخلوط کنید. باقی مانده کره را در یک تابه بزرگ آب کنید و یک چهارم از مخلوطی که آماده کردید بریزید. سپس با تکان دادن آرام تابه املت را بپزید.
3
املت را با چنگال برگردانید و تا کنید و بپیچید و روی بشقاب سرو قرار دهید. بعد از پختن باقیمانده مخلوط به همین ترتیب، آن را با برگ های جعفری و قارچ های رزرو شده تزئین کرده و به صورت گرم سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
املت قارچ
املت
قارچ