صفحه اصلی دستور غذا پیتزا رزماری

پیتزا رزماری

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

1,123 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
8 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

1,123 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
8 دقیقه برای پختن

طرز تهیه پیتزا رزماری

پیتزا رزماری یکی از انواع خوشمزه و خاص پیتزا است که با استفاده از عطر و طعم خاص گیاه رزماری تهیه می‌شود. این پیتزا معمولاً با ترکیبی از پنیر، سس گوجه‌فرنگی، و دیگر مواد دلخواه مانند زیتون و فلفل‌دلمه‌ای آماده می‌شود. رزماری به عنوان ادویه‌ای خوشبو، طعم خاصی به پیتزا می‌دهد و می‌تواند به همراه تکه‌های مرغ یا سبزیجات تازه هم استفاده شود.

معمولاً خمیر پیتزا را با کمی روغن زیتون و رزماری تازه عطرآگین می‌کنند و سپس آن را در فر پخته تا ترد و طلایی رنگ شود. این پیتزا به عنوان یک وعده غذایی اصلی یا میان‌وعده‌ای لذیذ و سالم شناخته می‌شود و معمولاً همراه با سالاد سرو می‌شود.در ادامه با آموزش طرز تهیه پیتزا رزماری با ما همراه باشید .

مواد مورد نیاز برای پیتزا رزماری

1 قاشق چای خوری
3 قاشف غذاخوری
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی پیتزا رزماری

1
فر را روی 200 درجه تنظیم کنید. خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و با وردنه آن را باز کنید. مربع هایی به عرض 7 سانتی متر از خمیر برش دهید.
2
گوجه فرنگی ها را بشویید و به ورقه های نازک خرد کنید. روی هر خمیر 1 ورقه گوجه فرنگی قرار دهید.
3
مینی پیتزاهایی را که آماده کردید به فواصل مساوی روی سینی فر که با کاغذ آلومینیومی پوشانده اید بچینید. آن را در فر قرار داده و به مدت 8 دقیقه بپزید.
4
روغن زیتون را در تابه گرم کنید. پیاز را خرد کرده و همراه با رزماری سرخ کنید.مخلوط رزماری و پنیر رنده شده را روی پیتزاها بپاشید و در فر قرار دهید و بپزید تا قهوه ای طلایی شود. گرم سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
پیتزا رزماری پیتزا رزماری