صفحه اصلی دستور غذا پیتزا پپرونی

پیتزا پپرونی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

1,987 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده

1,987 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه پیتزا پپرونی

پیتزا پپرونی یکی از محبوب‌ترین انواع پیتزا در جهان است که با طعم تند و خوشمزه پپرونی، طرفداران زیادی دارد. این پیتزا معمولاً با سس گوجه‌فرنگی، پنیر موزارلا و برش‌های پپرونی تهیه می‌شود. پپرونی نوعی سوسیس خشک و تند است که با استفاده از گوشت گاو و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود.

پیتزا پپرونی به دلیل سادگی و طعم لذیذش، انتخابی عالی برای یک وعده غذایی سریع و خوشمزه است. می‌توان آن را در رستوران‌ها، فست فودها و حتی در خانه به راحتی تهیه کرد.

مواد مورد نیاز برای پیتزا پپرونی

3 قاشق سوپ خوری
2 عدد (متوسط)
8 برش (باریک)
5 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی پیتزا پپرونی

1
ظرف پخت را با روغن چرب کنید و خمیر نان آماده را با دست داخل آن پهن کنید. سس گوجه فرنگی را روی آن بریزید، پنیر چدار رنده شده و آویشن بپاشید.
2
سوسیس و سالامی را به قطعات کوچک برش داده و روی پیتزا قرار دهید. فلفل های تفت داده شده را به صورت نواری خرد کرده و روی پیتزا بچینید.
3
در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید. گرم سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
پیتزا پپرونی پیتزا