صفحه اصلی مواد غذایی کنسرو تن ماهی (کم چرب)

کنسرو تن ماهی (کم چرب)

کالری کنسرو تن ماهی (کم چرب) چقدر است؟

غذاهای که میتونی با کنسرو تن ماهی (کم چرب) درست کنی

کنسرو تن ماهی (کم چرب)
کنسرو تن ماهی (کم چرب)
(260 gr)
450 کالری

کالری کنسرو تن ماهی (کم چرب) چقدر است؟

ماهی تن که مانند همه گونه‌های ماهی، غذای بسیار مقوی است، کالری کمی دارد و حاوی پروتئین فراوانی است. ماهی تن توسط اکثر مردم به خاطر اسیدهای چرب امگا 3 دوستدار قلبش شناخته شده است. با این حال، ماهی تن حاوی بسیاری از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی مهم است.

حدود 15 گونه مختلف ماهی تن وجود دارد که متعلق به خانواده بونیتو و ماهی خال مخالی است. از محبوب ترین آنها می توان به ماهی تن آلباکور، زردفین، اسکیپ جک، بلوفین و ماهی تن بیگی اشاره کرد. این ماهی با سرعت بسیار زیاد و تطبیق دمای بدن خود با تقریباً هر محیطی متفاوت است. ماهی تن در سرتاسر دنیا به صورت منجمد، تازه یا کنسرو شده مصرف می‌شود و جزو مواد اصلی غذاهایی مانند ساندویچ، سالاد، کاسرول و سوشی است.

کالری مکنسرو تن ماهی (کم چرب) در 100 گرم 174 کالری میباشد.

فواید ماهی تن چیست؟

ماهی تن که معمولاً به صورت کنسرو فروخته می شود، تقریباً در هر وعده 42 گرم پروتئین دارد. اگر منابع غذایی حاوی پروتئین دیگری در وعده غذایی شما وجود داشته باشد، می توانید بخش قابل توجهی از نیاز روزانه خود به پروتئین را به لطف ماهی تن تامین کنید و یک وعده غذایی رژیمی خوب دریافت کنید، زیرا این ماده غذایی کم کالری است و اشتهای شما کاهش می یابد. نتیجه مصرف پروتئین بالا ماهی تن که سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 و ماده معدنی سلنیوم است نیز نقش مهمی در رشد فعالیت های شناختی دارد و همچنین نقش مهمی در غلبه بر اختلالات روانی مانند افسردگی دارد.

ماده معدنی نیاسین موجود در آن برای پیشگیری از بیماری آلزایمر بسیار مهم است. ماهی تن همچنین به لطف اسیدهای چرب امگا 3 می تواند به راحتی از التهاب جلوگیری کرده و از سلامت قلب محافظت کند. از آنجایی که تن ماهی یک گونه ماهی غنی از ویتامین های A و B است، فواید قابل توجهی در رشد عضلات و استخوان ها نیز دارد.

ماهی تن که سرشار از آنتی اکسیدان نیز هست نقش مهمی در پیشگیری از سرطان دارد. سلنیوم موجود در آن به غده تیروئید کمک می کند تا به درستی کار کند، در حالی که ویتامین C و روی سیستم ایمنی بدن را قوی نگه می دارند. ماهی تن به لطف پتاسیم موجود در آن در کاهش فشار خون نیز موثر است.

تاریخچه ماهی تن

ساردین که تا پایان قرن نوزدهم پرمصرف ترین گونه ماهی بود، از سال 1903 به دلیل ماهیگیری بیش از حد و آلودگی محیط زیست محبوبیت خود را کاهش داد. در ایالات متحده، کنسرو ماهی تن جایگزین ساردین می شود. تولید کنسرو ماهی تن با جنگ جهانی اول شروع به افزایش زیادی کرد. با افزایش تقاضا، ماهی تن آلباکور و سایر گونه های تن ماهی صید می شوند. بنابراین، کنسرو ماهی تن از ایالات متحده آمریکا به کشورهای دیگر با جنگ جهانی اول گسترش یافت.

چگونه ماهی تن بپزیم؟

از آنجایی که تن ماهی بسیار خشک و شکننده است، باید آن را برای مدت کوتاهی در ماهیتابه یا کباب روی حرارت زیاد بپزید. هنگام پخت ماهی تن می توانید از مقداری روغن و انواع سس ها بنا به ذائقه خود استفاده کنید. ماهی تن معمولاً به صورت نیم پز سرو می شود، اما در ژاپن می توان آن را به صورت پخته شده در خارج و به صورت خام در داخل نیز مصرف کرد. این نوع آشپزی که در ژاپن به طور خاص انجام می شود تاتاکی نامیده می شود. اگر ماهی تن را در تابه یا روی گریل بپزید، می توانید آن را راحت تر کنترل کنید. این نوع ماهی که به دلیل داشتن عطر و بوی تند با ادویه ها و سبزیجات مختلف قابل مصرف است، خیلی راحت ترد می شود و به راحتی در فر پخته می شود.

چگونه ماهی تن را نگهداری کنیم؟

به راحتی می توانید ماهی تن را در یک کیسه پلاستیکی در یخچال نگهداری کنید. از آنجایی که ماهی تن دارای خاصیت خشک شدن و فاسد شدن خیلی سریع است، توصیه می شود آن را در قسمت پایینی یخچال و در دمای حداکثر 4 درجه نگهداری کنید و ظرف دو روز مصرف کنید. همچنین می توانید ماهی تن را تا زمان مصرف در فریزر نگهداری کنید. با توجه به باکتری ها و انگل های موجود در آن، پختن ماهی تن قبل از مصرف توصیه می شود. با این حال، از آنجایی که باکتری های موجود در ماهی تن منجمد کشته می شوند، می توان آن را به صورت خام نیز مصرف کرد. طبق برخی منابع، این روش به عنوان ایمن ترین راه برای نگهداری ماهی تن در دمای حداقل 1.5 درجه سانتیگراد به مدت حداکثر 15 ساعت نشان داده شده است.

در انتخاب ماهی تن به چه نکاتی باید توجه کرد؟

باید ماهی تن را تا حد امکان تازه بخرید، زیرا زودتر از سایر ماهی ها کهنه می شود. ماهی تن را به راحتی می توانید بپزید، زیرا معمولاً به صورت تکه یا فیله فروخته می شود. برای پخت بهتر می توانید ماهی تن غلیظ تری انتخاب کنید. ماهی تن را که ساختار بسیار مغذی دارد حتما از جاهایی که به آن اعتماد دارید بخرید. از ماهی تن قهوه ای که کدر، خشک یا پوسته پوسته می شود خودداری کنید.

کالری ارزش غذایی مواد غذایی ماهی تن ماهی پروتین
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا کبابی
ماهی قزل آلا کبابی
ریبی (پخته شده)
ریبی (پخته شده)
گوشت هشت پا (اختاپوس)
گوشت هشت پا (اختاپوس)
کنسرو تن ماهی (کم چرب)
کنسرو تن ماهی (کم چرب)
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری کنسرو تن ماهی (کم چرب) چقدر است؟

ماهی تن که مانند همه گونه‌های ماهی، غذای بسیار مقوی است، کالری کمی دارد و حاوی پروتئین فراوانی است. ماهی تن توسط اکثر مردم به خاطر اسیدهای چرب امگا 3 دوستدار قلبش شناخته شده است. با این حال، ماهی تن حاوی بسیاری از آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی مهم است.

حدود 15 گونه مختلف ماهی تن وجود دارد که متعلق به خانواده بونیتو و ماهی خال مخالی است. از محبوب ترین آنها می توان به ماهی تن آلباکور، زردفین، اسکیپ جک، بلوفین و ماهی تن بیگی اشاره کرد. این ماهی با سرعت بسیار زیاد و تطبیق دمای بدن خود با تقریباً هر محیطی متفاوت است. ماهی تن در سرتاسر دنیا به صورت منجمد، تازه یا کنسرو شده مصرف می‌شود و جزو مواد اصلی غذاهایی مانند ساندویچ، سالاد، کاسرول و سوشی است.

کالری مکنسرو تن ماهی (کم چرب) در 100 گرم 174 کالری میباشد.

فواید ماهی تن چیست؟

ماهی تن که معمولاً به صورت کنسرو فروخته می شود، تقریباً در هر وعده 42 گرم پروتئین دارد. اگر منابع غذایی حاوی پروتئین دیگری در وعده غذایی شما وجود داشته باشد، می توانید بخش قابل توجهی از نیاز روزانه خود به پروتئین را به لطف ماهی تن تامین کنید و یک وعده غذایی رژیمی خوب دریافت کنید، زیرا این ماده غذایی کم کالری است و اشتهای شما کاهش می یابد. نتیجه مصرف پروتئین بالا ماهی تن که سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 و ماده معدنی سلنیوم است نیز نقش مهمی در رشد فعالیت های شناختی دارد و همچنین نقش مهمی در غلبه بر اختلالات روانی مانند افسردگی دارد.

ماده معدنی نیاسین موجود در آن برای پیشگیری از بیماری آلزایمر بسیار مهم است. ماهی تن همچنین به لطف اسیدهای چرب امگا 3 می تواند به راحتی از التهاب جلوگیری کرده و از سلامت قلب محافظت کند. از آنجایی که تن ماهی یک گونه ماهی غنی از ویتامین های A و B است، فواید قابل توجهی در رشد عضلات و استخوان ها نیز دارد.

ماهی تن که سرشار از آنتی اکسیدان نیز هست نقش مهمی در پیشگیری از سرطان دارد. سلنیوم موجود در آن به غده تیروئید کمک می کند تا به درستی کار کند، در حالی که ویتامین C و روی سیستم ایمنی بدن را قوی نگه می دارند. ماهی تن به لطف پتاسیم موجود در آن در کاهش فشار خون نیز موثر است.

تاریخچه ماهی تن

ساردین که تا پایان قرن نوزدهم پرمصرف ترین گونه ماهی بود، از سال 1903 به دلیل ماهیگیری بیش از حد و آلودگی محیط زیست محبوبیت خود را کاهش داد. در ایالات متحده، کنسرو ماهی تن جایگزین ساردین می شود. تولید کنسرو ماهی تن با جنگ جهانی اول شروع به افزایش زیادی کرد. با افزایش تقاضا، ماهی تن آلباکور و سایر گونه های تن ماهی صید می شوند. بنابراین، کنسرو ماهی تن از ایالات متحده آمریکا به کشورهای دیگر با جنگ جهانی اول گسترش یافت.

چگونه ماهی تن بپزیم؟

از آنجایی که تن ماهی بسیار خشک و شکننده است، باید آن را برای مدت کوتاهی در ماهیتابه یا کباب روی حرارت زیاد بپزید. هنگام پخت ماهی تن می توانید از مقداری روغن و انواع سس ها بنا به ذائقه خود استفاده کنید. ماهی تن معمولاً به صورت نیم پز سرو می شود، اما در ژاپن می توان آن را به صورت پخته شده در خارج و به صورت خام در داخل نیز مصرف کرد. این نوع آشپزی که در ژاپن به طور خاص انجام می شود تاتاکی نامیده می شود. اگر ماهی تن را در تابه یا روی گریل بپزید، می توانید آن را راحت تر کنترل کنید. این نوع ماهی که به دلیل داشتن عطر و بوی تند با ادویه ها و سبزیجات مختلف قابل مصرف است، خیلی راحت ترد می شود و به راحتی در فر پخته می شود.

چگونه ماهی تن را نگهداری کنیم؟

به راحتی می توانید ماهی تن را در یک کیسه پلاستیکی در یخچال نگهداری کنید. از آنجایی که ماهی تن دارای خاصیت خشک شدن و فاسد شدن خیلی سریع است، توصیه می شود آن را در قسمت پایینی یخچال و در دمای حداکثر 4 درجه نگهداری کنید و ظرف دو روز مصرف کنید. همچنین می توانید ماهی تن را تا زمان مصرف در فریزر نگهداری کنید. با توجه به باکتری ها و انگل های موجود در آن، پختن ماهی تن قبل از مصرف توصیه می شود. با این حال، از آنجایی که باکتری های موجود در ماهی تن منجمد کشته می شوند، می توان آن را به صورت خام نیز مصرف کرد. طبق برخی منابع، این روش به عنوان ایمن ترین راه برای نگهداری ماهی تن در دمای حداقل 1.5 درجه سانتیگراد به مدت حداکثر 15 ساعت نشان داده شده است.

در انتخاب ماهی تن به چه نکاتی باید توجه کرد؟

باید ماهی تن را تا حد امکان تازه بخرید، زیرا زودتر از سایر ماهی ها کهنه می شود. ماهی تن را به راحتی می توانید بپزید، زیرا معمولاً به صورت تکه یا فیله فروخته می شود. برای پخت بهتر می توانید ماهی تن غلیظ تری انتخاب کنید. ماهی تن را که ساختار بسیار مغذی دارد حتما از جاهایی که به آن اعتماد دارید بخرید. از ماهی تن قهوه ای که کدر، خشک یا پوسته پوسته می شود خودداری کنید.

کالری ارزش غذایی مواد غذایی ماهی تن ماهی پروتین
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا
ماهی قزل آلا کبابی
ماهی قزل آلا کبابی
ریبی (پخته شده)
ریبی (پخته شده)
گوشت هشت پا (اختاپوس)
گوشت هشت پا (اختاپوس)