غذاهای که میتونی با زیتون سیاه درست کنی
زیتون سیاه
کالری زیتون سیاه چقدر است؟
زیتون سیاه ممکن است برای برخی یک راز باشد، اما در واقع در بسیاری از فرهنگ ها بسیار رایج است. منشاء زیتون سیاه دریای مدیترانه میباشد، و هنگام استفاده در آشپزی، یک ماده همه کاره است که می تواند طعم و بافت بسیاری از غذاها را دل چسب تر کند.
کالری زیتون سیاه در 100 گرم 116 کالری میباشد.
زیتون سیاه چه فوایدی دارد؟
زیتون سیاه نوعی زیتون است که به طور معمول سیاه رنگ است. این میوه بومی منطقه مدیترانه است و قرن هاست که کشت می شود. زیتون یک عنصر کلیدی در بسیاری از غذاهای مدیترانه ای از جمله سالاد، غذاهای پاستا و پیتزا است.
زیتون منبع خوبی از چربی های تک غیراشباع است که نشان داده است سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش می دهد و سطح کلسترول خوب (HDL) را بهبود می بخشد. علاوه بر این، زیتون حاوی آنتی اکسیدان هایی است که ممکن است به محافظت در برابر برخی از بیماری های مزمن مانند سرطان کمک کند.
چگونه از زیتون سیاه در غذاها استفاده کنیم؟
وقتی صحبت از استفاده از زیتون سیاه در غذا می شود، واقعاً هیچ محدودیتی وجود ندارد. می توانید آنها را تقریباً به هر غذایی اضافه کنید تا طعمی شور و خوش طعم به آن بدهید. در اینجا ایده هایی برای شروع وجود دارد:
- آنها را به غذاهای پاستا مانند اسپاگتی یا ماکارونی و پنیر اضافه کنید.
- از آنها به عنوان رویه پیتزا استفاده کنید.
- آنها را با سالاد مخلوط کنید.
- با له کردن آنها با مقداری سیر، آب لیمو و روغن زیتون، تاپناد زیتون درست کنید. آن را به عنوان یک پیش غذای خوشمزه روی نان یا کراکر بمالید.
- برای طعم بیشتر آنها را به خورش ها یا سوپ ها اضافه کنید.
زیتون سیاه
جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
|---|---|---|
| کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
| پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
| چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
| فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
| کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
| سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
| پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
| کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
| ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
| ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
| آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری زیتون سیاه چقدر است؟
زیتون سیاه ممکن است برای برخی یک راز باشد، اما در واقع در بسیاری از فرهنگ ها بسیار رایج است. منشاء زیتون سیاه دریای مدیترانه میباشد، و هنگام استفاده در آشپزی، یک ماده همه کاره است که می تواند طعم و بافت بسیاری از غذاها را دل چسب تر کند.
کالری زیتون سیاه در 100 گرم 116 کالری میباشد.
زیتون سیاه چه فوایدی دارد؟
زیتون سیاه نوعی زیتون است که به طور معمول سیاه رنگ است. این میوه بومی منطقه مدیترانه است و قرن هاست که کشت می شود. زیتون یک عنصر کلیدی در بسیاری از غذاهای مدیترانه ای از جمله سالاد، غذاهای پاستا و پیتزا است.
زیتون منبع خوبی از چربی های تک غیراشباع است که نشان داده است سطح کلسترول بد (LDL) را کاهش می دهد و سطح کلسترول خوب (HDL) را بهبود می بخشد. علاوه بر این، زیتون حاوی آنتی اکسیدان هایی است که ممکن است به محافظت در برابر برخی از بیماری های مزمن مانند سرطان کمک کند.
چگونه از زیتون سیاه در غذاها استفاده کنیم؟
وقتی صحبت از استفاده از زیتون سیاه در غذا می شود، واقعاً هیچ محدودیتی وجود ندارد. می توانید آنها را تقریباً به هر غذایی اضافه کنید تا طعمی شور و خوش طعم به آن بدهید. در اینجا ایده هایی برای شروع وجود دارد:
- آنها را به غذاهای پاستا مانند اسپاگتی یا ماکارونی و پنیر اضافه کنید.
- از آنها به عنوان رویه پیتزا استفاده کنید.
- آنها را با سالاد مخلوط کنید.
- با له کردن آنها با مقداری سیر، آب لیمو و روغن زیتون، تاپناد زیتون درست کنید. آن را به عنوان یک پیش غذای خوشمزه روی نان یا کراکر بمالید.
- برای طعم بیشتر آنها را به خورش ها یا سوپ ها اضافه کنید.