سالاد روستایی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده794 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده794 کالری
8 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سالاد روستایی
سالاد را به عنوان پیش غذا یا گاهی اوقات بعد از غذای اصلی به عنوان یک غذای جدا و برخی اوقات همراه با غذای اصلی سرو می کنند. البته اگر سالاد شما حاوی موادی باشد که ارزش غذایی کافی را داشته باشد میتوان به عنوان وعده غذایی اصلی هم آن را مصرف کرد. در ادامه با آموزش طرز تهیه سالاد روستایی با ما همراه باشید
مواد مورد نیاز برای سالاد روستایی
1 دسته
4 عدد
1 عدد
3 عدد
1 عدد
دسته (نصف)
دسته (نصف)
5 عدد
4 عدد
4 قاشق سوپ خوری
4 قاشف غذاخوری
1 قاشق چای خوری
5 عدد
1 دسته
مراحل آماده سازی سالاد روستایی
1
ابتدا آروگولا و کاهو را شسته و آن ها را خرد کنید. پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.
2
خیار را نازک برش دهید. فلفل ایتالیایی و فلفل قرمز را ریز خرد کنید. جعفری و شوید را خرد کنید.
3
گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید. تربچه ها را پوست گرفته و برش بزنید. مواد را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و در ظرف سالاد قرار دهید.
4
روغن زیتون، آبلیمو و نمک را در ظرفی مخلوط کرده و روی سالاد بریزید.
5
5 دقیقه استراحت کنید. با زیتون تزئین کرده و سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سالاد روستایی
سالاد