کیک نمکی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,726 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

3,726 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کیک نمکی

کیک نمکی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک نمکی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای کیک نمکی

دسته (نصف)
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
نوک چاقو

مراحل آماده سازی کیک نمکی

1
ابتدا هسته ی زیتون ها را جدا کنید و آنها را از وسط نصف کنید. پنیر سفید را خرد کنید.
2
پنیر رشته ای را به مکعب های کوچک خرد کنید. شوید را ریز خرد کنید. مارگارین را آب کنید و بگذارید خنک شود.
3
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، ماست، آبلیمو، نمک و مارگارین را اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.
4
پنیر فتا، پنیر رشته ای، شوید و نصف زیتون را اضافه کنید.
5
قالب پخت را چرب کرده و خمیر کیکی را که آماده کردید بریزید. زیتون های باقی مانده را روی خمیر بچینید و کمی فشار دهید.
6
در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه حدود 40 دقیقه بپزید. برش بزنید و وقتی خنک شد سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کیک نمکی کیک