کیک نمکی
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,726 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده3,726 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کیک نمکی
کیک نمکی یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک نمکی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای کیک نمکی
10 عدد
10 عدد
50 گرم
150 گرم
دسته (نصف)
125 گرم
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 بسته
3 عدد
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
نوک چاقو
مراحل آماده سازی کیک نمکی
1
ابتدا هسته ی زیتون ها را جدا کنید و آنها را از وسط نصف کنید. پنیر سفید را خرد کنید.
2
پنیر رشته ای را به مکعب های کوچک خرد کنید. شوید را ریز خرد کنید. مارگارین را آب کنید و بگذارید خنک شود.
3
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، ماست، آبلیمو، نمک و مارگارین را اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید.
4
پنیر فتا، پنیر رشته ای، شوید و نصف زیتون را اضافه کنید.
5
قالب پخت را چرب کرده و خمیر کیکی را که آماده کردید بریزید. زیتون های باقی مانده را روی خمیر بچینید و کمی فشار دهید.
6
در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه حدود 40 دقیقه بپزید. برش بزنید و وقتی خنک شد سرو کنید.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کیک نمکی
کیک