صفحه اصلی مواد غذایی کیک ساده

کیک ساده

کالری کیک ساده چقدر است؟

غذاهای که میتونی با کیک ساده درست کنی

کیک ساده
کیک ساده
(260 gr)
450 کالری

کالری کیک ساده چقدر است؟

کیک نوعی دسر است که مواد اصلی آن تخم مرغ، آرد و شکر است و در صورت تمایل با موادی مانند کشمش، فندق و کاکائو می باشد. می توان گفت یک میان وعده خوشمزه و راحت برای کیک است که می توانید آن را در فر یا روی اجاق بپزید. گزینه خوبی است که می توانید آن را برای چای عصرانه و جمع دوستان سرو کنید. علاوه بر این، شما به راحتی می توانید آن را هر زمان که بخواهید انجام دهید. فراموش نکنیم کیکی که همان اسانس دارد اما با فرم های مختلف و مواد اضافی تهیه می شود، طعمی است که برای همه کسانی که شیرینی دوست دارند می توانند لذت ببرند.

کالری کیک ساده در 100 گرم 344 کالری می باشد.

 

کیک چه فوایدی دارد؟

کیک حاوی کربوهیدرات، چربی و قند غذایی است که همیشه نباید آن را مصرف کنید. از آنجایی که دارای ویژگی افزایش وزن است، هنگام خوردن کیک باید از سایر غذاهای کربوهیدراتی خودداری کنید. اگرچه این واقعیت که با تخم مرغ درست می شود به ارزش پروتئین کیک می افزاید، اما به دلیل داشتن آرد، روغن و شکر خطرناک است. کیکی که در سنین رشد به کودکان انرژی می دهد، نباید زیاد توسط آنها مصرف شود. این نوع دسر که غذای لذیذی است کام را می پسندد و شادی می بخشد. به طور کلی، تعداد کالری یک برش کیک حاوی کالری بالا با توجه به اندازه برش، تنوع مواد و روش پخت متفاوت است. زیرا بین یک تکه کیک میوه ای و یک کیک که آجیل اضافه شده است، تفاوت کالری قابل توجهی وجود دارد. میانگین کالری یک برش کیک ساده که به روش کم کالری تهیه می شود بین 150 تا 180 کالری متغیر است. علاوه بر این، یک تکه کیک کشمشی به طور متوسط ​​حدود 200 کالری دارد. خوردن مکرر کیک توسط افرادی که زندگی کم تحرکی دارند می تواند باعث افزایش وزن شود.

تاریخچه کیک

تاریخچه کیک به دوران باستان باز می گردد. با نگاهی به داده های تاریخی، می توان با دستور العمل های کیک آشنا شد که قدمت آنها به دوره های روم باستان و یونان باستان باز می گردد. بر اساس یافته های دوره رومیان باستان، در آن زمان از مخمر در تولید کیک استفاده می شد. نان های شیرینی که با میوه ها درست می شوند، نوعی کیک هستند که در قرون وسطی با آن روبه رو می شد. اولین دستور پخت مشابه چیزکیک امروزی به قبل از میلاد برمی گردد. در قرن دوم یافت می شود. می توان گفت که آغاز صنعت شیرینی مدرن قرن شانزدهم است. زیرا شکر تصفیه شده در این تاریخ کشف می شود. اکنون همه چیز کمی ساده تر می شود. در فرآیند پس از این کشف، ابتدا تولید کیک اسفنجی توسعه می یابد و سپس استفاده از شکلات و وانیل آغاز می شود. حدود 100 سال طول می کشد تا کیک اسفنجی به آنچه امروز است تبدیل شود. دستور العمل های کیک اسفنجی امروزی با توسعه مطالعات جداسازی سفیده و زرده تخم مرغ و مخلوط کردن آن با آرد شروع به ظهور کرده اند. در اواخر قرن هفدهم، قالب های کاف کشف شد و کیک ها راحت تر در این قالب ها پخت می شدند. در قرن نوزدهم، استفاده از سودا وارد صنعت شیرینی پزی شد و کشف بکینگ پودر توسط Eben Norton Horsford در سال 1850 آغازی برای کیک های امروزی است. با این کشف امکان تهیه کیک های همگن و در حال افزایش میسر می شود.

چگونه کیک بپزیم؟

کیک هایی که در زمان های قدیم با قابلمه روی اجاق یا حتی در اجاق های باغچه پخته می شدند، امروزه به راحتی در فر برقی و قالب های مختلف کیک پخته می شوند. هنگام پخت کیک باید به نکاتی توجه کرد. این موارد از مخلوط کردن مواد تا زمان پخت را شامل می شود. در صورت رعایت نکردن قوانین، پخت کیک با پف و طعم دلخواه امکان پذیر نیست. اگرچه دستور پخت بسیار متنوعی دارد، اما اگر برای اولین بار قصد تهیه کیک را دارید، می توانید با امتحان کیک ساده که به راحتی آماده می شود، شروع کنید. می توانید به مرور زمان خود را بهبود ببخشید و دستور العمل های مختلفی را امتحان کنید.

بسیار مهم است که هنگام تهیه کیک، سفیده و زرده تخم مرغ را جداگانه با همزن بزنید. اگر زرده ها را به آرامی به سفیده ها اضافه کنید، به هم زدن ادامه دهید، نتیجه موفق تری خواهید گرفت. در مرحله بعد باید شکر را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا خوب حل شود. آرد الک شده را باید کم کم به این مخلوط اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. اگر 4-5 قطره آب لیمو را به همراه بیکینگ پودر اضافه کنید، کیک شما بهتر ور می‌آید. پس از افزودن شکر به تخم مرغ ها باید از همزن استفاده نکنید و با قاشق چوبی در یک جهت به هم زدن ادامه دهید. این فرآیند کمک زیادی به بالا آمدن کیک می کند. مرحله پخت نیز نیاز به توجه دقیق دارد. می توانید آن را با قرار دادن آن در فر از قبل گرم شده با دمای 170-180 درجه بپزید. پختن ابتدا با حرارت بالا و سپس با حرارت کم در 15 تا 20 دقیقه آخر به شما کمک می کند تا نتایج خوبی داشته باشید. برای اینکه کیک به قالب نچسبد، اگر بعد از روغن انداختن روی قالب، کمی آرد بپاشید، می توانید به راحتی آن را از قالب خارج کنید. وقتی از قالب های سیلیکونی استفاده می کنید، اصلا چسبندگی وجود ندارد.

کالری ارزش غذایی کیک دسر
کیک ساده
کیک ساده
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری کیک ساده چقدر است؟

کیک نوعی دسر است که مواد اصلی آن تخم مرغ، آرد و شکر است و در صورت تمایل با موادی مانند کشمش، فندق و کاکائو می باشد. می توان گفت یک میان وعده خوشمزه و راحت برای کیک است که می توانید آن را در فر یا روی اجاق بپزید. گزینه خوبی است که می توانید آن را برای چای عصرانه و جمع دوستان سرو کنید. علاوه بر این، شما به راحتی می توانید آن را هر زمان که بخواهید انجام دهید. فراموش نکنیم کیکی که همان اسانس دارد اما با فرم های مختلف و مواد اضافی تهیه می شود، طعمی است که برای همه کسانی که شیرینی دوست دارند می توانند لذت ببرند.

کالری کیک ساده در 100 گرم 344 کالری می باشد.

 

کیک چه فوایدی دارد؟

کیک حاوی کربوهیدرات، چربی و قند غذایی است که همیشه نباید آن را مصرف کنید. از آنجایی که دارای ویژگی افزایش وزن است، هنگام خوردن کیک باید از سایر غذاهای کربوهیدراتی خودداری کنید. اگرچه این واقعیت که با تخم مرغ درست می شود به ارزش پروتئین کیک می افزاید، اما به دلیل داشتن آرد، روغن و شکر خطرناک است. کیکی که در سنین رشد به کودکان انرژی می دهد، نباید زیاد توسط آنها مصرف شود. این نوع دسر که غذای لذیذی است کام را می پسندد و شادی می بخشد. به طور کلی، تعداد کالری یک برش کیک حاوی کالری بالا با توجه به اندازه برش، تنوع مواد و روش پخت متفاوت است. زیرا بین یک تکه کیک میوه ای و یک کیک که آجیل اضافه شده است، تفاوت کالری قابل توجهی وجود دارد. میانگین کالری یک برش کیک ساده که به روش کم کالری تهیه می شود بین 150 تا 180 کالری متغیر است. علاوه بر این، یک تکه کیک کشمشی به طور متوسط ​​حدود 200 کالری دارد. خوردن مکرر کیک توسط افرادی که زندگی کم تحرکی دارند می تواند باعث افزایش وزن شود.

تاریخچه کیک

تاریخچه کیک به دوران باستان باز می گردد. با نگاهی به داده های تاریخی، می توان با دستور العمل های کیک آشنا شد که قدمت آنها به دوره های روم باستان و یونان باستان باز می گردد. بر اساس یافته های دوره رومیان باستان، در آن زمان از مخمر در تولید کیک استفاده می شد. نان های شیرینی که با میوه ها درست می شوند، نوعی کیک هستند که در قرون وسطی با آن روبه رو می شد. اولین دستور پخت مشابه چیزکیک امروزی به قبل از میلاد برمی گردد. در قرن دوم یافت می شود. می توان گفت که آغاز صنعت شیرینی مدرن قرن شانزدهم است. زیرا شکر تصفیه شده در این تاریخ کشف می شود. اکنون همه چیز کمی ساده تر می شود. در فرآیند پس از این کشف، ابتدا تولید کیک اسفنجی توسعه می یابد و سپس استفاده از شکلات و وانیل آغاز می شود. حدود 100 سال طول می کشد تا کیک اسفنجی به آنچه امروز است تبدیل شود. دستور العمل های کیک اسفنجی امروزی با توسعه مطالعات جداسازی سفیده و زرده تخم مرغ و مخلوط کردن آن با آرد شروع به ظهور کرده اند. در اواخر قرن هفدهم، قالب های کاف کشف شد و کیک ها راحت تر در این قالب ها پخت می شدند. در قرن نوزدهم، استفاده از سودا وارد صنعت شیرینی پزی شد و کشف بکینگ پودر توسط Eben Norton Horsford در سال 1850 آغازی برای کیک های امروزی است. با این کشف امکان تهیه کیک های همگن و در حال افزایش میسر می شود.

چگونه کیک بپزیم؟

کیک هایی که در زمان های قدیم با قابلمه روی اجاق یا حتی در اجاق های باغچه پخته می شدند، امروزه به راحتی در فر برقی و قالب های مختلف کیک پخته می شوند. هنگام پخت کیک باید به نکاتی توجه کرد. این موارد از مخلوط کردن مواد تا زمان پخت را شامل می شود. در صورت رعایت نکردن قوانین، پخت کیک با پف و طعم دلخواه امکان پذیر نیست. اگرچه دستور پخت بسیار متنوعی دارد، اما اگر برای اولین بار قصد تهیه کیک را دارید، می توانید با امتحان کیک ساده که به راحتی آماده می شود، شروع کنید. می توانید به مرور زمان خود را بهبود ببخشید و دستور العمل های مختلفی را امتحان کنید.

بسیار مهم است که هنگام تهیه کیک، سفیده و زرده تخم مرغ را جداگانه با همزن بزنید. اگر زرده ها را به آرامی به سفیده ها اضافه کنید، به هم زدن ادامه دهید، نتیجه موفق تری خواهید گرفت. در مرحله بعد باید شکر را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا خوب حل شود. آرد الک شده را باید کم کم به این مخلوط اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. اگر 4-5 قطره آب لیمو را به همراه بیکینگ پودر اضافه کنید، کیک شما بهتر ور می‌آید. پس از افزودن شکر به تخم مرغ ها باید از همزن استفاده نکنید و با قاشق چوبی در یک جهت به هم زدن ادامه دهید. این فرآیند کمک زیادی به بالا آمدن کیک می کند. مرحله پخت نیز نیاز به توجه دقیق دارد. می توانید آن را با قرار دادن آن در فر از قبل گرم شده با دمای 170-180 درجه بپزید. پختن ابتدا با حرارت بالا و سپس با حرارت کم در 15 تا 20 دقیقه آخر به شما کمک می کند تا نتایج خوبی داشته باشید. برای اینکه کیک به قالب نچسبد، اگر بعد از روغن انداختن روی قالب، کمی آرد بپاشید، می توانید به راحتی آن را از قالب خارج کنید. وقتی از قالب های سیلیکونی استفاده می کنید، اصلا چسبندگی وجود ندارد.

کالری ارزش غذایی کیک دسر