صفحه اصلی دستور غذا کیک توت فرنگی

کیک توت فرنگی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,066 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

2,066 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کیک توت فرنگی

توت فرنگی علاوه بر خواصی که برای زیبایی و پوست دارد برای کاهش و پیشگیری بیماری های قلبی نیز توصیه می شود و با این میوه خوشمزه میتوان یکی از خوشمزه ترین و ساده‌ترین کیک های دنیا رو تهیه کرد. در ادامه با آموزش طرز تهیه کیک توت فرنگی با ما همراه باشید

مواد مورد نیاز برای کیک توت فرنگی

1 تکه (متوسط)
15 عدد (بزرگ)
2 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
7 قاشق سوپ خوری
1 عدد (متوسط)
4 قاشف غذاخوری
4 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی کیک توت فرنگی

1
خامه فرم گرفته را در یک کاسه بریزید و با شیر سرد هم بزنید.
2
در ظرفی جداگانه ماست و شکر و زرده تخم مرغ را با همزن بزنید تا کف کند و پف کند سپس به خامه زده شده اضافه کنید و مخلوط کنید.
3
نیمی از مارمالاد را به خامه آماده شده اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
4
روی کیک آماده را خامه بمالید و روی آن را با کیک دیگر بپوشانید.
5
توت فرنگی ها را بشویید و آن ها را از طول نازک برش دهید و روی کیکی که آماده کردید قرار دهید.
6
باقی مانده مارمالاد را با قلم مو روی توت فرنگی ها بمالید و در یخچال بگذارید تا سفت شود. نوش جان

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کیک توت فرنگی کیک توت فرنگی