پای پرتقال
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده5,313 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده5,313 کالری
8 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن
طرز تهیه پای پرتقال
شیرینی پای پرتقال یکی از انواع شیرینی های مجلسی بین المللی است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی پای پرتقال در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای پای پرتقال
مراحل آماده سازی پای پرتقال
توضیحات
پرتقال یکی از میوهها و مرکبات قدیمی و پرمصرف است که انسان از آن استفاده کرده است و با وجود مواد و ریز مغذی های بسیار مفید موجود در خود خواص زیادی بخصوص در تصفیه خون و بهبود و پیشگیری از بیماریهای بسیاری را دارد. پرتقال اولیه کوچک، تلخ و پر از هسته بوده است که در اثر تربیت مهندسی ژنتیکی و همچنین انتخاب نوع بهتر و کود کافی درشتتر و شیرینتر شده است. پرتقال سرشار از ویتامین های ب,ث دارای آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و مس است. ویتامین ث که از عوامل مهم مهارکننده سرطان است و پرتقال منبع اصلی این ویتامین محسوب میشود.