کیک هلو

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,209 کالری
8 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,209 کالری
8 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
0 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کیک هلو

هلو یکی از میوه های لذیذ و خوشمزه تابستانی و البته مقوی و پرخاصیت است. می خواهیم علاوه بر برخوردار شدن از فواید هلو ، از عطر بی نظیر این میوه در پخت کیک هلو استفاده کنیم.در ادامه با آموزش طرز تهیه کیک هلو با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای کیک هلو

یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 عدد
1 لیوان(متوسط)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
2 تکه (متوسط)

مراحل آماده سازی کیک هلو

1
ابتدا هر دو برش کیک را با آب هلو خیس کنید و بگذارید بماند.
2
هلوها را پوست بگیرید و به شکل نیمه ماه برش دهید. هلوها را در تابه ای بچینید و روی آن ها آب بریزید و چند دقیقه روی حرارت ملایم بپزید سپس بگذارید خنک شود.
3
پودر خامه فرم گرفته را با شیر سرد بزنید. یک لایه نازک از خامه فرم گرفته را روی کیک بمالید سپس ورقه های هلو به طور مرتب روی آن بچینید.
4
برش دوم کیک را روی آن قرار دهید و کل سطح را با باقیمانده خامه فرم گرفته بپوشانید. با کاردک آن را صاف کنید.
5
کیک را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید سپس آن را بیرون آورده و با شکلات رنده شده تزئین کرده و برش بزنید و سرو کنید.

توضیحات

هلو میوه‌ای سرشار از ویتامین‌های آ و ث است و سیستم ایمنی بدن و پوست را تقویت می‌کند و حتی بینایی را هم بهبود می‌بخشد. این میوه‌ی تابستانی که بومی کشور چین است، برای سلامتی انسان‌ها فواید متعددی دارد. این میوه حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های متنوع است و به روش‌های مختلف سلامتی بدن را بهبود می‌بخشد.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کیک هلو کیک