صفحه اصلی دستور غذا کیک پودینگ

کیک پودینگ

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,755 کالری
10 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,755 کالری
10 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
25 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کیک پودینگ

کیک پودینگ یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، این کیک داغ شکلاتی بدون آرد، تنها با چند قلم مواد اولیه آماده می شود ولی بافتی پودینگ مانند دارد و بسیار لذیذ است. می توانید دوستان و خانواده تان را با آن تحت تاثیر قراردهید و همچنین طبخ آن بسیار آسان است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک پودینگ در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای کیک پودینگ

3 تکه (متوسط)
10 لیوان

مراحل آماده سازی کیک پودینگ

1
1 بسته پودینگ شکلاتی را با 3.5 لیوان شیر بپزید تا غلیظ شود و بگذارید خنک شود.
2
در قابلمه ای دیگر پودینگ وانیلی را با 6 پیمانه شیر بپزید تا غلیظ شود و بگذارید خنک شود.
3
برش های کیک را با شیر باقی مانده خیس کنید. یک برش کیک را در قالب پهن کنید. نیمی از پودینگ وانیلی را روی آن بریزید.
4
کیک دوم را روی آن قرار دهید و پودینگ شکلاتی را پخش کنید سپس برش سوم کیک را روی آن قرار دهید
5
باقی مانده پودینگ وانیلی را روی آن بمالید و روی آن را با آب نبات های رنگارنگ تزئین کنید.
6
حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید سپس سرو کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کیک پودینگ کیک پودینگ