صفحه اصلی مواد غذایی تخم مرغ

تخم مرغ

کالری تخم مرغ چقدر است؟

غذاهای که میتونی با تخم مرغ درست کنی

تخم مرغ
تخم مرغ
(260 gr)
450 کالری

کالری تخم مرغ چقدر است؟

در بسیاری از جوامع، تخم مرغ را منادی بهار، نماد فراوانی و خوش شانسی می دانند. از نقطه نظر تغذیه ای، بسیار ارزشمند است زیرا تقریباً تمام مواد مغذی مورد نیاز برای یک رژیم غذایی مناسب و متعادل را فراهم می کند. اگر به مقدار و نسبت مناسب مصرف شود جزو غذاهای ضروری است.

یک تخم مرغ با وزن 60 گرم به طور متوسط ​​حاوی 6 گرم پروتئین است. پروتئین موجود در تخم مرغ مصرف شده پس از هضم کامل و استفاده در ساختار بدن به پروتئین بدن تبدیل می شود. به همین دلیل بعد از شیر مادر دومین منبع پروتئینی با کیفیت محسوب می شود و پروتئین نمونه نامیده می شود. پروتئین تخم مرغ از نظر آمینو اسیدهای ضروری بسیار غنی است که بسیاری از آنها در بدن انسان تولید نمی شوند و بنابراین باید با غذا مصرف شوند و مولکول های چربی در ساختار سلول های عصبی وجود دارد. روغن تخم مرغ از اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع تشکیل شده است. زرده تخم مرغ به طور طبیعی حاوی کلسترول است، اما سفیده حاوی کلسترول نیست.

تخم مرغ علاوه بر اینکه حاوی مقدار زیادی پروتئین و چربی با کیفیت است، از نظر ویتامین ها و مواد معدنی نیز بسیار غنی است. با این حال، محتوای ویتامین و مواد معدنی سفیده و زرده تخم مرغ با یکدیگر متفاوت است. زرده تخم مرغ حاوی ویتامین های A، D، E و گروه B و مقادیر زیادی مواد معدنی آهن، کلسیم، مس، روی و فسفر است، در حالی که سفیده آن سرشار از ویتامین B3 (نیاسین) و حاوی سدیم، کلر، پتاسیم، منیزیم و مواد معدنی گوگرد است. تنها ویتامینی که در تخم مرغ یافت نمی شود ویتامین C است.

کالری تخم مرغ در 100 گرم 143 کالری میباشد.

کالری ارزش غذایی تخم مرغ
تخم مرغ آب پز
تخم مرغ آب پز
زرده تخم مرغ
زرده تخم مرغ
سفیده تخم مرغ
سفیده تخم مرغ
تخم مرغ
تخم مرغ
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری تخم مرغ چقدر است؟

در بسیاری از جوامع، تخم مرغ را منادی بهار، نماد فراوانی و خوش شانسی می دانند. از نقطه نظر تغذیه ای، بسیار ارزشمند است زیرا تقریباً تمام مواد مغذی مورد نیاز برای یک رژیم غذایی مناسب و متعادل را فراهم می کند. اگر به مقدار و نسبت مناسب مصرف شود جزو غذاهای ضروری است.

یک تخم مرغ با وزن 60 گرم به طور متوسط ​​حاوی 6 گرم پروتئین است. پروتئین موجود در تخم مرغ مصرف شده پس از هضم کامل و استفاده در ساختار بدن به پروتئین بدن تبدیل می شود. به همین دلیل بعد از شیر مادر دومین منبع پروتئینی با کیفیت محسوب می شود و پروتئین نمونه نامیده می شود. پروتئین تخم مرغ از نظر آمینو اسیدهای ضروری بسیار غنی است که بسیاری از آنها در بدن انسان تولید نمی شوند و بنابراین باید با غذا مصرف شوند و مولکول های چربی در ساختار سلول های عصبی وجود دارد. روغن تخم مرغ از اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع تشکیل شده است. زرده تخم مرغ به طور طبیعی حاوی کلسترول است، اما سفیده حاوی کلسترول نیست.

تخم مرغ علاوه بر اینکه حاوی مقدار زیادی پروتئین و چربی با کیفیت است، از نظر ویتامین ها و مواد معدنی نیز بسیار غنی است. با این حال، محتوای ویتامین و مواد معدنی سفیده و زرده تخم مرغ با یکدیگر متفاوت است. زرده تخم مرغ حاوی ویتامین های A، D، E و گروه B و مقادیر زیادی مواد معدنی آهن، کلسیم، مس، روی و فسفر است، در حالی که سفیده آن سرشار از ویتامین B3 (نیاسین) و حاوی سدیم، کلر، پتاسیم، منیزیم و مواد معدنی گوگرد است. تنها ویتامینی که در تخم مرغ یافت نمی شود ویتامین C است.

کالری تخم مرغ در 100 گرم 143 کالری میباشد.

کالری ارزش غذایی تخم مرغ
تخم مرغ آب پز
تخم مرغ آب پز
زرده تخم مرغ
زرده تخم مرغ
سفیده تخم مرغ
سفیده تخم مرغ