تخم مرغ

کالری تخم مرغ چقدر است؟
در بسیاری از جوامع، تخم مرغ را منادی بهار، نماد فراوانی و خوش شانسی می دانند. از نقطه نظر تغذیه ای، بسیار ارزشمند است زیرا تقریباً تمام مواد مغذی مورد نیاز برای یک رژیم غذایی مناسب و متعادل را فراهم می کند. اگر به مقدار و نسبت مناسب مصرف شود جزو غذاهای ضروری است.
یک تخم مرغ با وزن 60 گرم به طور متوسط حاوی 6 گرم پروتئین است. پروتئین موجود در تخم مرغ مصرف شده پس از هضم کامل و استفاده در ساختار بدن به پروتئین بدن تبدیل می شود. به همین دلیل بعد از شیر مادر دومین منبع پروتئینی با کیفیت محسوب می شود و پروتئین نمونه نامیده می شود. پروتئین تخم مرغ از نظر آمینو اسیدهای ضروری بسیار غنی است که بسیاری از آنها در بدن انسان تولید نمی شوند و بنابراین باید با غذا مصرف شوند و مولکول های چربی در ساختار سلول های عصبی وجود دارد. روغن تخم مرغ از اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع تشکیل شده است. زرده تخم مرغ به طور طبیعی حاوی کلسترول است، اما سفیده حاوی کلسترول نیست.
تخم مرغ علاوه بر اینکه حاوی مقدار زیادی پروتئین و چربی با کیفیت است، از نظر ویتامین ها و مواد معدنی نیز بسیار غنی است. با این حال، محتوای ویتامین و مواد معدنی سفیده و زرده تخم مرغ با یکدیگر متفاوت است. زرده تخم مرغ حاوی ویتامین های A، D، E و گروه B و مقادیر زیادی مواد معدنی آهن، کلسیم، مس، روی و فسفر است، در حالی که سفیده آن سرشار از ویتامین B3 (نیاسین) و حاوی سدیم، کلر، پتاسیم، منیزیم و مواد معدنی گوگرد است. تنها ویتامینی که در تخم مرغ یافت نمی شود ویتامین C است.
کالری تخم مرغ در 100 گرم 143 کالری میباشد.
تخم مرغ

جدول ارزش های غذایی
100 گرم |
126 Porsiyon |
|
---|---|---|
کربوهیدرات (گرم) | 15.04 |
4928.47 |
پروتئین (گرم) | 3.59 |
1176.23 |
چربی (گرم) | 12.46 |
4083.43 |
فیبر (گرم) | 1.36 |
445.97 |
کلسترول (میلی گرم) | 14.64 |
4795.8 |
سدیم (میلی گرم) | 325.27 |
106557.75 |
پتاسیم (میلی گرم) | 392.16 |
128471.4 |
کلسیم (میلی گرم) | 78.15 |
25603.27 |
ویتامین آ (میلی گرم) | 46.04 |
15084.01 |
ویتامین سی (میلی گرم) | 6.16 |
2019.31 |
آهن | 0.62 |
203.1 |
کالری تخم مرغ چقدر است؟
در بسیاری از جوامع، تخم مرغ را منادی بهار، نماد فراوانی و خوش شانسی می دانند. از نقطه نظر تغذیه ای، بسیار ارزشمند است زیرا تقریباً تمام مواد مغذی مورد نیاز برای یک رژیم غذایی مناسب و متعادل را فراهم می کند. اگر به مقدار و نسبت مناسب مصرف شود جزو غذاهای ضروری است.
یک تخم مرغ با وزن 60 گرم به طور متوسط حاوی 6 گرم پروتئین است. پروتئین موجود در تخم مرغ مصرف شده پس از هضم کامل و استفاده در ساختار بدن به پروتئین بدن تبدیل می شود. به همین دلیل بعد از شیر مادر دومین منبع پروتئینی با کیفیت محسوب می شود و پروتئین نمونه نامیده می شود. پروتئین تخم مرغ از نظر آمینو اسیدهای ضروری بسیار غنی است که بسیاری از آنها در بدن انسان تولید نمی شوند و بنابراین باید با غذا مصرف شوند و مولکول های چربی در ساختار سلول های عصبی وجود دارد. روغن تخم مرغ از اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع تشکیل شده است. زرده تخم مرغ به طور طبیعی حاوی کلسترول است، اما سفیده حاوی کلسترول نیست.
تخم مرغ علاوه بر اینکه حاوی مقدار زیادی پروتئین و چربی با کیفیت است، از نظر ویتامین ها و مواد معدنی نیز بسیار غنی است. با این حال، محتوای ویتامین و مواد معدنی سفیده و زرده تخم مرغ با یکدیگر متفاوت است. زرده تخم مرغ حاوی ویتامین های A، D، E و گروه B و مقادیر زیادی مواد معدنی آهن، کلسیم، مس، روی و فسفر است، در حالی که سفیده آن سرشار از ویتامین B3 (نیاسین) و حاوی سدیم، کلر، پتاسیم، منیزیم و مواد معدنی گوگرد است. تنها ویتامینی که در تخم مرغ یافت نمی شود ویتامین C است.
کالری تخم مرغ در 100 گرم 143 کالری میباشد.