صفحه اصلی دستور غذا کرفس پرتقالی

کرفس پرتقالی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,358 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

1,358 کالری
4 تعداد نفرات
20 دقیقه برای آماده سازی
35 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کرفس پرتقالی

خواص کرفس لیست بلند بالایی دارد. درد معده را تسکین می دهد، فشار خون را تنظیم می کند و بوی بد دهان را از بین می برد. برگ و آب کرفس برای لاغری و آرتروز را درمان می کند و گرفتگی رگهای قلب را برطرف می‌کند. خواص کرفس بسیار است چنانچه کرفس را سلطان سبزی ها می نامند. در میان هزاران خواص کرفس می توان درمان انواع بیماری های داخلی و پوستی را به دست آورد . فواید برگ و آب کرفس برای تناسب اندام و زیبایی در سرتاسر جهان شناخته و مورد استفاده قرار می گیرد.در ادامه با ما همراه باشید تا یک غذای خوشمزه با کرفس را آموزش دهیم

مواد مورد نیاز برای کرفس پرتقالی

1 کیلوگرم
2 عدد
1 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق دسر (5 گرم)
3 قاشق سوپ خوری
1 مکعب

مراحل آماده سازی کرفس پرتقالی

1
کرفس را ​​خرد کرده و مدتی در آب لیمو خیس کنید.
2
پیاز و هویج را خرد کنید.
3
مقداری روغن زیتون را در قابلمه بریزید و هویج و پیاز را سرخ کنید
4
سپس کرفس و سیب زمینی را که خرد کرده اید اضافه کنید و سرخ کنید.
5
شکر را اضافه کرده و سپس 1 لیوان آب پرتقال اضافه کنید.
6
در صورت لزوم می توانید 1-1.5 لیوان آب گرم اضافه کنید.
7
نمک را اضافه کنید و بگذارید بپزد.
8
حدود 30-35 دقیقه بپزید تا سبزیجات لطیف شوند.نوش جان

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کرفس پرتقالی پرتقال کرفس