صفحه اصلی دستور غذا بروکلی تنوری

بروکلی تنوری

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

182,576 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

182,576 کالری
6 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
45 دقیقه برای پختن

طرز تهیه بروکلی تنوری

کلم بروکلی از سبزیجات پر طرفدار میان علاقه مندان به غذاهای رژیمی و افراد دارای رژیم غذایی لاغری است. بنابراین ایجاد تنوع در طریقه مصرف کلم بروکلی ، دارای اهمیت میباشد.این تنوع را میتوان در روش مزه دار کردن و نحوه پخت کلم بروکلی ایجاد نمود. در این مقاله طرز تهیه روشی ساده و پایه ای را برای پخت کلم بروکلی در فر بیان میکنیم

مواد مورد نیاز برای بروکلی تنوری

700 کیلوگرم
5 قاشق سوپ خوری (پر)
1 عدد (متوسط)
3 قاشق سوپ خوری (پر)
2 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی بروکلی تنوری

1
فر را با دمای 180 درجه گرم کنید.
2
آب را بجوشانید. کلم بروکلی یخ زده را اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و بپزید. وقتی کلم بروکلی به اندازه ای نرم شد که با چنگال له شود، آن را آبکش کنید سپس با چنگال له کنید.
3
تخم مرغ، سس مایونز، پیاز و کلم بروکلی را با همزن مخلوط کنید. آرد گندم، پودر سیر و نمک را اضافه کنید.
4
مخلوط را داخل تابه بریزید.به اندازه کافی روغن اضافه کنید تا به سینی فر نچسبد سپس به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید.

توضیحات

کلم بروکلی به‌عنوان یک سوپرفود شناخته می‌شود. زمانی که کلم بروکلی می‌خورید، مواد مغذی مختلفی را دریافت می‌کنید. این نوع سبزی غنی از ویتامین ث است؛ به طوری که دو برابر پرتقال ویتامین ث دارد. کلسیم، سلنیوم، ویتامین ب6 و ویتامین کا از دیگر ویتامین‌ها و مواد معدنی کلم بروکلی محسوب می‌شوند‌. می‌توانید با خوردن این سبزی بدنتان را سم‌زدایی کنید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
بروکلی تنوری بروکلی