کتلت مرغ و بادام
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,458 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده2,458 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن
مواد مورد نیاز برای کتلت مرغ و بادام
700 گرم
2 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
نصف لیوان
1 عدد
1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی کتلت مرغ و بادام
1
فر را با دمای 230 درجه گرم کنید.
2
مرغ ها را با یک حوله کاغذی خشک کنید، سپس 1 قاشق چایخوری نمک و 1/2 قاشق چایخوری فلفل روی دو طرف بپاشید.
3
بادام ها را آسیاب کنید.
4
در یک کاسه ، آرد بادام، 1 قاشق چایخوری نمک، 1/2 قاشق چایخوری فلفل، جعفری خشک و آویشن خشک را با هم مخلوط کنید.
5
و در کاسه دوم، تخم مرغ را با آب مخلوط کنید و هم بزنید
6
ابتدا مرغ ها را در مخلوط تخم مرغ بپوشانید .
7
سپس آن را در مخلوط بادام بپوشانید و کتلت را از دو طرف محکم به مخلوط فشار دهید تا روکش ببندد.
8
یک سینی فر لبه دار را با کاغذ مومی بپوشانید، سپس کمی روغن اضافه کنید و کتلت ها را روی ورقه پخت آماده شده قرار دهید .
9
مرغ را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر بپزید.نوش جان
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
کتلت مرغ و بادام
مرغ
بادام