صفحه اصلی دستور غذا املت یونانی

املت یونانی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,027 کالری
1 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,027 کالری
1 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
5 دقیقه برای پختن

طرز تهیه املت یونانی

این دستور پخت با طعم های یونانی، از جمله پنیر، زیتون، گوجه فرنگی شیرین و اسفناج تازه خرد شده، آن را سالم و خوشمزه می کند. تهیه آن آسان است. با خیال راحت بسته به ترجیحات خود یا آنچه در یخچال دارید، مواد پرکننده مورد نظر خود را تعویض کنید یا اضافه کنید.در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه املت یونانی را آموزش دهیم

 

مواد مورد نیاز برای املت یونانی

نوک چاقو
نوک چاقو
6 عدد
2 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی املت یونانی

1
ابتدا زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید.
2
سفیده ها را هم بزنید تا کمی کف کند. نمک و فلفل را از هر کدام حدود 1/2 قاشق چایخوری اضافه کنید.
3
سبزیجات را به اندازه دلخواه خرد کنید.
4
روغن زیتون را در یک تابه نچسب یا چدنی روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.
5
حرارت را کم کنید. سفیده ها را داخل تابه بریزید و بچرخانید تا سفیده ها کف تابه را کاملا بپوشاند.
6
از کاردک برای باز کردن سفیده تخم مرغ استفاده کنید.
7
وقتی تخم مرغ تقریبا سفت شد، سبزیجات خرد شده و پنیر را به نصف املت اضافه کنید.
8
و نصف دیگر املت را روی فیلینگ بریزید(یعنی نصف دیگر را روی مواد برگردانید). 30 ثانیه تا 1 دقیقه دیگر بپزید یا تا زمانی که مواد کاملا داغ شود.
9
از کاردک برای بیرون کشیدن آن از ماهیتابه استفاده کنید. بلافاصله سرو کنید و لذت ببرید.

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
املت یونانی املت