کوفته قلقلی با گندم سیاه
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,532 کالری
10 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده4,532 کالری
10 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه کوفته قلقلی با گندم سیاه
کوفته قلقلی یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که می توانید آنرا به همراه برنج یا نان سرو کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای کوفته قلقلی با گندم سیاه
مراحل آماده سازی کوفته قلقلی با گندم سیاه
توضیحات
گندم سیاه نسبت به غلات رایج مانند برنج، گندم و ذرت حاوی مقدار بیشتری مواد معدنی است ولی مقدار زیادی ویتامین ندارد. از بین دو گونه اصلی این گیاه، نوع تارتاری نسبت به نوع معمولی مواد مغذی بیشتری دارد. بیشترین مواد معدنی موجود در گندم سیاه معمولی عبارت است از
منگنز: این ماده که در دانههای کامل به مقدار زیادی وجود دارد، برای متابولیسم، رشد و تقویت قابلیت دفاعی آنتیاکسیدانها ضروری است.
مس: کمبود این عنصر ضروری اغلب در رژیم غذایی غربی دیده میشود و زمانی که به مقدار کم مصرف گردد، میتواند بر سلامت قلب اثر داشته باشد.
منیزیم: زمانی که این عنصر را به مقدار کافی در رژیم غذایی خود قرار دهید، میتوانید خطر ابتلا به بیماریهای مزمن از جمله دیابت نوع دو و بیماری قلبی را کاهش دهید.
آهن: کمبود آهن باعث کمخونی فقر آهن میشود. در این شرایط ظرفیت انتقال اکسیژن در خون کاهش مییابد.
فسفر: این ماده معدنی نقش مهمی در رشد و نگهداری بافتهای بدن ایفا میکند.
در مقایسه با دیگر دانهها و غلات، مواد معدنی موجود در گندم سیاه پخته شده جذب بهتری دارند. چرا که میزان اسید فیتیک آن کمتر است. این اسید نوعی مهارکننده معمول در جذب مواد معدنی محسوب میشود که در دانهها و بذرها وجود دارد.