صفحه اصلی دستور غذا کوفته قلقلی با گندم سیاه

کوفته قلقلی با گندم سیاه

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,532 کالری
10 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

4,532 کالری
10 تعداد نفرات
30 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کوفته قلقلی با گندم سیاه

کوفته قلقلی یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که می توانید آنرا به همراه برنج یا نان سرو کنید، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای کوفته قلقلی با گندم سیاه

یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 عدد (متوسط)
2 عدد (بزرگ)
1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چای خوری
2 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی کوفته قلقلی با گندم سیاه

1
ابتدا گندم سیاه را در 2 فنجان آب بجوشانید تا کاملا بپزد.
2
یک تابه را با روغن روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز خرد شده و هویج رنده شده را اضافه کنید. بپزید تا مخلوط نرم شود. آن را با مخلوط کن پوره کنید.
3
گندم سیاه، تخم مرغ، سبزیجات، گوشت چرخ کرده و ادویه ها را در مخلوط کن بریزید تا ترکیب شوند و مخلوطی یکنواخت به دست آید.
4
یک کوفته به اندازه کف دستتان درست کنید. یک تابه نچسب را از قبل روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و هر کوفته را از دو طرف سرخ کنید. آنها را روی سینی فر قرار دهید.
5
در دمای 180 درجه حدود 30 دقیقه بپزید. بلافاصله سرو کنید.

توضیحات

گندم سیاه نسبت به غلات رایج مانند برنج، گندم و ذرت حاوی مقدار بیشتری مواد معدنی است ولی مقدار زیادی ویتامین ندارد. از بین دو گونه اصلی این گیاه، نوع تارتاری نسبت به نوع معمولی مواد مغذی بیشتری دارد. بیشترین مواد معدنی موجود در گندم سیاه معمولی عبارت است از

منگنز: این ماده که در دانه‌های کامل به مقدار زیادی وجود دارد، برای متابولیسم، رشد و تقویت قابلیت دفاعی آنتی‌اکسیدان‌ها ضروری است.

مس: کمبود این عنصر ضروری اغلب در رژیم غذایی غربی دیده می‌شود و زمانی که به مقدار کم مصرف گردد، می‌تواند بر سلامت قلب اثر داشته باشد.

منیزیم: زمانی که این عنصر را به مقدار کافی در رژیم غذایی خود قرار دهید، می‌توانید خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن از جمله دیابت نوع دو و بیماری قلبی را کاهش دهید.

آهن: کمبود آهن باعث کم‌خونی فقر آهن می‌شود. در این شرایط ظرفیت انتقال اکسیژن در خون کاهش می‌یابد.

فسفر: این ماده معدنی نقش مهمی در رشد و نگهداری بافت‌های بدن ایفا می‌کند.

در مقایسه با دیگر دانه‌ها و غلات، مواد معدنی موجود در گندم سیاه پخته شده جذب بهتری دارند. چرا که میزان اسید فیتیک آن کمتر است. این اسید نوعی مهارکننده معمول در جذب مواد معدنی محسوب می‌شود که در دانه‌ها و بذرها وجود دارد.

 

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کوفته قلقلی با گندم سیاه کوفته قلقلی گندم سیاه