صفحه اصلی دستور غذا استیک فلفلی

استیک فلفلی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,417 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

2,417 کالری
6 تعداد نفرات
10 دقیقه برای آماده سازی
20 دقیقه برای پختن

طرز تهیه استیک فلفلی

استیک یکی از غذاهای بین المللی است که از یک لایه راسته گوساله تهیه می شود. استیک را معمولا به صورت های مختلفی در تابه گریل سرخ می کنند که بسته به ذائقه می تواند آب دار یا خشک باشد. در این دستور، استیک فلفلی تهیه شده و با سبزیجات و سس مخصوص تفت و سرو می شود. این غذا را می توان به عنوان یک خوراک بی نظیر و خاص همراه با نان سرو نمود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را آموزش دهیم

مواد مورد نیاز برای استیک فلفلی

1 قاشق سوپ خوری
1 عدد (بزرگ)
2 عدد
900 گرم

3 قاشق سوپ خوری
2 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری
2 قاشق دسر (5 گرم)

مراحل آماده سازی استیک فلفلی

1
در یک تابه روغن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. فلفل دلمه ای خلال شده را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود. فلفل ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید.
2
حرارت را زیاد کنید و نوارهای گوشت را به تابه اضافه کنید. بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
3
فلفل ها را دوباره به تابه اضافه کنید. سس را روی استیک و سبزیجات بریزید. 2-4 دقیقه دیگر بپزید.
4
از روی حرارت بردارید و با غلات یا نودل مورد علاقه خود سرو کنید
مراحل تهیه سس
1
مواد سس را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
استیک فلفلی استیک