صفحه اصلی دستور غذا شیرینی فندقی

شیرینی فندقی

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

5,660 کالری
15 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
4 دنبال کننده

5,660 کالری
15 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
15 دقیقه برای پختن

طرز تهیه شیرینی فندقی

شیرینی فندقی یکی از شیرینی ها بسیار خوشمزه و ساده است که می توانید برای مناسبت های مختلف به خصوص عید نوروز تهیه کنید. می توانید به دلخواه وسط این شیرینی را کمی گود کنید و با شکلات دلخواه خود و فندق پر کنید و یا می توانید شکلات را بن ماری کنید و به صورت خطی روی شیرینی بریزید. شیرینی فندقی ایده بسیار خوبی برای یک شیرینی ساده است که می توانید همانند دیگر شیرینی با فر و بدون فر تهیه کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را آموزش دهیم

مواد مورد نیاز برای شیرینی فندقی

200 گرم
4 قاشق سوپ خوری
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
1 قاشق چای خوری

مراحل آماده سازی شیرینی فندقی

1
کره، تخم مرغ و پودر قند را در یک کاسه مخلوط کنید، بکینگ پودر و دارچین را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید
2
آرد را کم کم اضافه کنید و خمیر را ورز دهید
3
فندق آسیاب شده را اضافه کنید و ورز دهید تا سفت شود
4
شکر و دارچین را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید، از خمیر گلوله هایی به اندازه فندق درست کنید
5
روی گلوله ها را با مخلوط شکر و دارچین بپوشانید و روی سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید.
6
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10-15 دقیقه بپزید.

توضیحات

فندق حاوی مقدار بسیار زیادی از منیزیم، یک نوع از مواد معدنی است که برای تنظیم میزان کلسیم در بدن شما بسیار مفید است و در نتیجه، از داشتن کلسیم بیش از حد در بدن جلوگیری می کند. کلسیم در واقع برای بدن شما بسیار لازم و ضروری است، اما مقدار بیش از حد آ در بدن، باعث ضربان نامنظم قلب خواهد شد. وجود مقدار کافی کلسیم در بدن، قلب را آرام‌تر می کند

دستور پخت های مشابه

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
شیرینی فندقی شیرینی فندق