صفحه اصلی دستور غذا کاسترول بادمجان

کاسترول بادمجان

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,076 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
60 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

1,076 کالری
4 تعداد نفرات
15 دقیقه برای آماده سازی
60 دقیقه برای پختن

طرز تهیه کاسترول بادمجان

کاسترول بادمجان یا کاسرول بادمجان غذایی فرانسوی و لذیذ است که در فر پخته می شود. کاسرول اصطلاحا به هر غذایی که در ظرف های بزرگ با دیوارهای عمیق در فر پخته می شود گفته می شود.

به ظرف هایی که کاسرول در آن پخته می شود کاسرول دیش گفته می شود. شما می توانید انواع کاسرول ژامبون، کاسرول گوشت، کاسرول بادمجان و… که بسیار خوشمزه هستند را در خانه تهیه کنید. در تهیه کاسرول بادمجان از بادمجان، گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه ای، خمیر آماده و سیر و فلفل دلمه ای استفاده می شود.

در دستور پخت اصلی این غذا از گوشت استفاده نمی شود. تهیه مواد اولیه، پخت و دیزاین این خوراک معمولا ۱ ساعت زمان می برد. کاسترول بادمجان را می توانید به عنوان غذای اصلی سرو کنید.

ماده اصلی این غذا بادمجان است. بادمجان منبع غنی ویتامین های ب ، ویتامین آ و ث و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن است. بادمجان دارای آنتی اکسیدان است. 

مواد مورد نیاز برای کاسترول بادمجان

1 کیلوگرم
1 عدد (متوسط)
8 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری

1 قاشق سوپ خوری
1 قاشق سوپ خوری

مراحل آماده سازی کاسترول بادمجان

1
بادمجان، پیاز، فلفل، 6 قاشق غذاخوری روغن و نمک را در یک تابه خوب مخلوط کنید.
2
سبزیجات را در سینی فر که با کاغذ پخت پوشانده اید بچینید
3
در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
4
آن را از فر در آورید
مراحل تهیه سس
1
گوجه فرنگی ها را خرد کرده و بپزید
2
فلفل ، رب فلفل،رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مخلوط کنید، 2 لیوان آب اضافه کنید، خوب مخلوط کنید بفد ار آن که به قوام رسید از روی اجاق گاز بردارید.
3
سس را روی سبزیجات بریزید و 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
کاسترول بادمجان