سوپ ذرت
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده622 کالری
6 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
3 دنبال کننده622 کالری
6 تعداد نفرات
5 دقیقه برای آماده سازی
30 دقیقه برای پختن
طرز تهیه سوپ ذرت
سوپ ذرت یکی از انواع پیش غذاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ ذرت در ادامه با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای سوپ ذرت
1 عدد (متوسط)
1 لیوان (بزرگ)
1 قاشق سوپ خوری (پر)
یک لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 لیوان(۲۰۰ میلی لیتر)
3 قاشق سوپ خوری
1 قاشق چای خوری
1 قاشق چای خوری
مراحل آماده سازی سوپ ذرت
1
پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود.
2
آرد را اضافه کنید و 2 دقیقه مخلوط کنید
3
هنگام هم زدن شیر و آب را اضافه کنید تا گلوله نشود.
4
ذرت را اضافه کنید و بپزید تا سوپ غلیظ شود
5
نمک و فلفل را اضافه کرده، مخلوط کرده و از روی اجاق گاز بردارید.
توضیحات
خواص ذرت به دلیل فیبر بالا، ویتامینها و آنتی اکسیدانهای آن است که سلامت چشم و دستگاه گوارش را بهبود میبخشد. همچنین ذرت به دلیل شاخص گلیسمی پایینی که دارد قند خون را به سرعت بالا نمیبرد و به هضم آهسته غذا و احساس سیری طولانی مدت کمک میکند.
دستور پخت های مشابه
نظرات :
( 0 نظر ثبت شده)
سوپ ذرت
سوپ