صفحه اصلی دستور غذا نان بدون گلوتن

نان بدون گلوتن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

979 کالری
4 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

حمیرا محمودزاده

حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده

979 کالری
4 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن

نحوه پخت نان بدون گلوتن

نان بدون گلوتن نوعی نان است که در ترکیب آن از گلوتن استفاده نشده است. گلوتن یک نوع پروتئین است که در غلاتی مانند گندم، جو و چاودار وجود دارد و برای بسیاری از افراد مصرف آن ممکن است مشکلات گوارشی و حساسیت ایجاد کند.. 

مواد مورد نیاز برای نان بدون گلوتن

1 قاشق سوپ خوری
3 قاشق دسر (5 گرم)
2 قاشق سوپ خوری
2 لیوان

مراحل آماده سازی نان بدون گلوتن

1
مخمر را به همراه 1/2 قاشق چایخوری شکر و 1/4 فنجان آب گرم در کاسه مخلوط کن برقی بریزید. هم بزنید تا مخمر حل شود
2
سپس بگذارید 5 تا 10 دقیقه استراحت کند
3
تمام مواد باقی مانده را اضافه کرده و با سرعت کم مخلوط کنید. سپس با سرعت متوسط 5 دقیقه دیگر مخلوط کنید.
4
ظرفی را به کره آغشته کرده و خمیر را داخل آن بریزید
5
قسمت بالایی را با دست های خیس صاف کنید و سپس گرد کنید. (در صورت لزوم دستها را در آب مجدد خیس کنید.)
6
خمبر را در یک مکان گرم بدون رطوبت به مدت 1 ساعت استراحت دهید.
7
فر را به مدت 10 دقیقه در دمای 375 درجه گرم کنید.
8
نان را در فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بپزید. سپس دمای فر را به 350 درجه کاهش دهید
9
نان را فویل پیچیده و 20 دقیقه دیگر بپزید.
10
چند دقیقه صبر کنید تا نان در قالب خنک شود
11
نوش جان

توضیحات

همانطور که می دانید بیماری سلیاک یک بیماری گوارشی است که مبتلایان به دلیل ناتوانی در هضم پروتئینی به نام گلوتن به آن دچار می شوند . گلوتن در مواد غذایی مانند گندم ،جو و… وجود دارد. بیماری سلیاک یک بیماری خود ایمنی است که منجر به عدم تحمل گلوتن می شود . این نوع بیماری با نشانه هایی مانند درد شکم، اختلال رشد، خستگی، تهوع، سردرد، نفخ، یبوست، زخم های دهانی، ریزش مو همراه است . برای جلوگیری از پیشرفت این بیماری داشتن یک رژیم غذایی مناسب بسیار مهم است و به بیمار کمک می کند تا عوارض آن را به حداقل برساند . این نوع رژیم غذایی باید فاقد گلوتن باشد

نظرات :

( 0 نظر ثبت شده)
نان نان بدون گلوتن غلات