نان بدون گلوتن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده979 کالری
4 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
حمیرا محمودزاده
2 دنبال کننده979 کالری
4 تعداد نفرات
25 دقیقه برای آماده سازی
40 دقیقه برای پختن
نحوه پخت نان بدون گلوتن
نان بدون گلوتن نوعی نان است که در ترکیب آن از گلوتن استفاده نشده است. گلوتن یک نوع پروتئین است که در غلاتی مانند گندم، جو و چاودار وجود دارد و برای بسیاری از افراد مصرف آن ممکن است مشکلات گوارشی و حساسیت ایجاد کند..
مواد مورد نیاز برای نان بدون گلوتن
مراحل آماده سازی نان بدون گلوتن
توضیحات
همانطور که می دانید بیماری سلیاک یک بیماری گوارشی است که مبتلایان به دلیل ناتوانی در هضم پروتئینی به نام گلوتن به آن دچار می شوند . گلوتن در مواد غذایی مانند گندم ،جو و… وجود دارد. بیماری سلیاک یک بیماری خود ایمنی است که منجر به عدم تحمل گلوتن می شود . این نوع بیماری با نشانه هایی مانند درد شکم، اختلال رشد، خستگی، تهوع، سردرد، نفخ، یبوست، زخم های دهانی، ریزش مو همراه است . برای جلوگیری از پیشرفت این بیماری داشتن یک رژیم غذایی مناسب بسیار مهم است و به بیمار کمک می کند تا عوارض آن را به حداقل برساند . این نوع رژیم غذایی باید فاقد گلوتن باشد