صفحه اصلی مواد غذایی مخمر تازه

مخمر تازه

کالری مخمر تازه چقدر است؟

غذاهای که میتونی با مخمر تازه درست کنی

مخمر تازه
مخمر تازه
(260 gr)
450 کالری

کالری مخمر تازه چقدر است؟

این محصول یک مخمر میکروارگانیسمی است که قرن هاست در پخت و پز و دم کردن استفاده می شود که نوعی قارچ است که قند را به الکل و دی اکسید کربن تخمیر می کند. از مخمر برای تهیه نان، آبجو، شراب و سایر غذاهای تخمیر شده استفاده می شود.

آیا تا به حال فکر کرده اید که تفاوت بین مخمر تازه و مخمر خشک چیست؟ اگر تا به حال با مخمر پخته اید، می دانید که یک عنصر کلیدی در بسیاری از دستور العمل ها است.

استفاده از مخمر تازه در پخت، برخلاف مخمر خشک یا فوری، مزایای زیادی دارد. مخمر تازه فوق العاده قدرتمند و فعال است، بنابراین می تواند به تولید خمیر سبک و مطبوع کمک کند. همچنین زمان تخمیر کمتری نسبت به سایر انواع مخمر دارد، بنابراین خمیر شما در کمترین زمان آماده پخت خواهد شد. بعلاوه، مخمر تازه در حالی که کار جادویی خود را انجام می دهد عطر دوست داشتنی می دهد و باعث می شود آشپزخانه شما بوی یک نانوایی خوشمزه را بدهد!

کالری مخمر تازه در 100 گرم 104 کالری میباشد.

نحوه استفاده  از مخمر تازه

برای استفاده از مخمر تازه در غذاها ابتدا آن را در آب حل کنید. سپس آن را طبق دستور به دستور اضافه کنید. مخمر تازه بهتر است ظرف دو هفته پس از خرید استفاده شود

کالری ارزش غذایی مواد غذایی مخمر
نشاسته سیب زمینی
نشاسته سیب زمینی
آرد سیب زمینی
آرد سیب زمینی
مخمر تازه
مخمر تازه
(260 gr)
450 کالری
جدول ارزش های غذایی
100 گرم
126 Porsiyon
کربوهیدرات (گرم)
15.04
4928.47
پروتئین (گرم)
3.59
1176.23
چربی (گرم)
12.46
4083.43
فیبر (گرم)
1.36
445.97
کلسترول (میلی گرم)
14.64
4795.8
سدیم (میلی گرم)
325.27
106557.75
پتاسیم (میلی گرم)
392.16
128471.4
کلسیم (میلی گرم)
78.15
25603.27
ویتامین آ (میلی گرم)
46.04
15084.01
ویتامین سی (میلی گرم)
6.16
2019.31
آهن
0.62
203.1

کالری مخمر تازه چقدر است؟

این محصول یک مخمر میکروارگانیسمی است که قرن هاست در پخت و پز و دم کردن استفاده می شود که نوعی قارچ است که قند را به الکل و دی اکسید کربن تخمیر می کند. از مخمر برای تهیه نان، آبجو، شراب و سایر غذاهای تخمیر شده استفاده می شود.

آیا تا به حال فکر کرده اید که تفاوت بین مخمر تازه و مخمر خشک چیست؟ اگر تا به حال با مخمر پخته اید، می دانید که یک عنصر کلیدی در بسیاری از دستور العمل ها است.

استفاده از مخمر تازه در پخت، برخلاف مخمر خشک یا فوری، مزایای زیادی دارد. مخمر تازه فوق العاده قدرتمند و فعال است، بنابراین می تواند به تولید خمیر سبک و مطبوع کمک کند. همچنین زمان تخمیر کمتری نسبت به سایر انواع مخمر دارد، بنابراین خمیر شما در کمترین زمان آماده پخت خواهد شد. بعلاوه، مخمر تازه در حالی که کار جادویی خود را انجام می دهد عطر دوست داشتنی می دهد و باعث می شود آشپزخانه شما بوی یک نانوایی خوشمزه را بدهد!

کالری مخمر تازه در 100 گرم 104 کالری میباشد.

نحوه استفاده  از مخمر تازه

برای استفاده از مخمر تازه در غذاها ابتدا آن را در آب حل کنید. سپس آن را طبق دستور به دستور اضافه کنید. مخمر تازه بهتر است ظرف دو هفته پس از خرید استفاده شود

کالری ارزش غذایی مواد غذایی مخمر
نشاسته سیب زمینی
نشاسته سیب زمینی
آرد سیب زمینی
آرد سیب زمینی